A. Ertaş Sabancı And N. Onur, "Yeşil Yıldızlı Otellerin Atık Gıda Uygulamaları; İstanbul Örneği (Waste Food Practices of Green Star Hotels; Istanbul Example)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.12, no.1, pp.604-625, 2024
Ertaş Sabancı, A. And Onur, N. 2024. Yeşil Yıldızlı Otellerin Atık Gıda Uygulamaları; İstanbul Örneği (Waste Food Practices of Green Star Hotels; Istanbul Example). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.12, no.1 , 604-625.
Ertaş Sabancı, A., & Onur, N., (2024). Yeşil Yıldızlı Otellerin Atık Gıda Uygulamaları; İstanbul Örneği (Waste Food Practices of Green Star Hotels; Istanbul Example). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.12, no.1, 604-625.
Ertaş Sabancı, AYŞEN, And Neslihan Onur. "Yeşil Yıldızlı Otellerin Atık Gıda Uygulamaları; İstanbul Örneği (Waste Food Practices of Green Star Hotels; Istanbul Example)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.12, no.1, 604-625, 2024
Ertaş Sabancı, AYŞEN E. And Onur, Neslihan. "Yeşil Yıldızlı Otellerin Atık Gıda Uygulamaları; İstanbul Örneği (Waste Food Practices of Green Star Hotels; Istanbul Example)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.12, no.1, pp.604-625, 2024
Ertaş Sabancı, A. And Onur, N. (2024) . "Yeşil Yıldızlı Otellerin Atık Gıda Uygulamaları; İstanbul Örneği (Waste Food Practices of Green Star Hotels; Istanbul Example)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.12, no.1, pp.604-625.
@article{article, author={AYŞEN ERTAŞ SABANCI And author={Neslihan Onur}, title={Yeşil Yıldızlı Otellerin Atık Gıda Uygulamaları; İstanbul Örneği (Waste Food Practices of Green Star Hotels; Istanbul Example)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2024, pages={604-625} }