Atıf Formatları
Bal Arılarında Bakteriyel Enfeksiyon Etkenlerinin Antibiyotik Direnç Profilleri ve Bitki Ekstraktlarının Kullanımı.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. ALPAY KARAOĞLU, "Bal Arılarında Bakteriyel Enfeksiyon Etkenlerinin Antibiyotik Direnç Profilleri ve Bitki Ekstraktlarının Kullanımı.," 1. Ulusal Marmara Eczacılık Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.15, 2016

ALPAY KARAOĞLU, Ş. 2016. Bal Arılarında Bakteriyel Enfeksiyon Etkenlerinin Antibiyotik Direnç Profilleri ve Bitki Ekstraktlarının Kullanımı.. 1. Ulusal Marmara Eczacılık Kongresi , (İstanbul, Turkey), 15.

ALPAY KARAOĞLU, Ş., (2016). Bal Arılarında Bakteriyel Enfeksiyon Etkenlerinin Antibiyotik Direnç Profilleri ve Bitki Ekstraktlarının Kullanımı. . 1. Ulusal Marmara Eczacılık Kongresi (pp.15). İstanbul, Turkey

ALPAY KARAOĞLU, ŞENGÜL. "Bal Arılarında Bakteriyel Enfeksiyon Etkenlerinin Antibiyotik Direnç Profilleri ve Bitki Ekstraktlarının Kullanımı.," 1. Ulusal Marmara Eczacılık Kongresi, İstanbul, Turkey, 2016

ALPAY KARAOĞLU, ŞENGÜL A. . "Bal Arılarında Bakteriyel Enfeksiyon Etkenlerinin Antibiyotik Direnç Profilleri ve Bitki Ekstraktlarının Kullanımı.." 1. Ulusal Marmara Eczacılık Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.15, 2016

ALPAY KARAOĞLU, Ş. (2016) . "Bal Arılarında Bakteriyel Enfeksiyon Etkenlerinin Antibiyotik Direnç Profilleri ve Bitki Ekstraktlarının Kullanımı.." 1. Ulusal Marmara Eczacılık Kongresi , İstanbul, Turkey, p.15.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞENGÜL ALPAY KARAOĞLU}, title={Bal Arılarında Bakteriyel Enfeksiyon Etkenlerinin Antibiyotik Direnç Profilleri ve Bitki Ekstraktlarının Kullanımı.}, congress name={1. Ulusal Marmara Eczacılık Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2016}, pages={15} }