E. Arslan Et Al. , "TOKAT MUTFAĞINDAKİ YÖRESEL LEZZETLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ," In Yeşil İlham , Ankara: Detay Yayınevi, 2023, pp.674-687.
Arslan, E. Et Al. TOKAT MUTFAĞINDAKİ YÖRESEL LEZZETLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ. 2023. In Yeşil İlham , Detay Yayınevi, Ankara, 674-687.
Arslan, E., Kendir, H., & Aktuna, C., (2023). TOKAT MUTFAĞINDAKİ YÖRESEL LEZZETLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ. Yeşil İlham (pp.674-687), Ankara: Detay Yayınevi.
Arslan, Emin, Hakan Kendir, And CAN AKTUNA. "TOKAT MUTFAĞINDAKİ YÖRESEL LEZZETLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ." In Yeşil İlham , 674-687. Ankara: Detay Yayınevi, 2023
Arslan, Emin Et Al. "TOKAT MUTFAĞINDAKİ YÖRESEL LEZZETLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ." Yeşil İlham , Detay Yayınevi, 2023, pp.674-687.
Arslan, E. Kendir, H. And Aktuna, C. (2023) "TOKAT MUTFAĞINDAKİ YÖRESEL LEZZETLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ", Yeşil İlham . Ankara: Detay Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Emin Arslan Et Al. }, chaptertitle={TOKAT MUTFAĞINDAKİ YÖRESEL LEZZETLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ}, booktitle={ Yeşil İlham}, publisher={Detay Yayınevi}, city={Ankara},year={2023} }