E. Çağlak Et Al. , "Rize İlinde Yetiştirilen Bazı Yöresel Ürün Atıklarının (Çay Tohumu, Portakal ve Mandalina Kabuğu) Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi," ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.53, no.3, pp.166-177, 2022
Çağlak, E. Et Al. 2022. Rize İlinde Yetiştirilen Bazı Yöresel Ürün Atıklarının (Çay Tohumu, Portakal ve Mandalina Kabuğu) Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi. ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.53, no.3 , 166-177.
Çağlak, E., Kara , B., Karslı, B., Gürdal , A. A., Öğretmen, Ö. Y., & Kara, A., (2022). Rize İlinde Yetiştirilen Bazı Yöresel Ürün Atıklarının (Çay Tohumu, Portakal ve Mandalina Kabuğu) Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi. ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.53, no.3, 166-177.
Çağlak, EMRE Et Al. "Rize İlinde Yetiştirilen Bazı Yöresel Ürün Atıklarının (Çay Tohumu, Portakal ve Mandalina Kabuğu) Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi," ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.53, no.3, 166-177, 2022
Çağlak, EMRE Et Al. "Rize İlinde Yetiştirilen Bazı Yöresel Ürün Atıklarının (Çay Tohumu, Portakal ve Mandalina Kabuğu) Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi." ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.53, no.3, pp.166-177, 2022
Çağlak, E. Et Al. (2022) . "Rize İlinde Yetiştirilen Bazı Yöresel Ürün Atıklarının (Çay Tohumu, Portakal ve Mandalina Kabuğu) Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi." ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.53, no.3, pp.166-177.
@article{article, author={EMRE ÇAĞLAK Et Al. }, title={Rize İlinde Yetiştirilen Bazı Yöresel Ürün Atıklarının (Çay Tohumu, Portakal ve Mandalina Kabuğu) Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi}, journal={ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY}, year=2022, pages={166-177} }