Atıf Formatları
Balık Yemine Doğal Pigment Maddesi (Kırmızı Biber) İlavesinin Alabalığın (Oncorhynchus mykiss W.,1792) Büyüme Performansına Ve Et Kalitesine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. ARIMAN KARABULUT, "Balık Yemine Doğal Pigment Maddesi (Kırmızı Biber) İlavesinin Alabalığın (Oncorhynchus mykiss W.,1792) Büyüme Performansına Ve Et Kalitesine Etkisi," Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi , Rize, Turkey, pp.673, 2015

ARIMAN KARABULUT, H. 2015. Balık Yemine Doğal Pigment Maddesi (Kırmızı Biber) İlavesinin Alabalığın (Oncorhynchus mykiss W.,1792) Büyüme Performansına Ve Et Kalitesine Etkisi. Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi , (Rize, Turkey), 673.

ARIMAN KARABULUT, H., (2015). Balık Yemine Doğal Pigment Maddesi (Kırmızı Biber) İlavesinin Alabalığın (Oncorhynchus mykiss W.,1792) Büyüme Performansına Ve Et Kalitesine Etkisi . Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi (pp.673). Rize, Turkey

ARIMAN KARABULUT, HURİYE. "Balık Yemine Doğal Pigment Maddesi (Kırmızı Biber) İlavesinin Alabalığın (Oncorhynchus mykiss W.,1792) Büyüme Performansına Ve Et Kalitesine Etkisi," Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi, Rize, Turkey, 2015

ARIMAN KARABULUT, HURİYE A. . "Balık Yemine Doğal Pigment Maddesi (Kırmızı Biber) İlavesinin Alabalığın (Oncorhynchus mykiss W.,1792) Büyüme Performansına Ve Et Kalitesine Etkisi." Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi , Rize, Turkey, pp.673, 2015

ARIMAN KARABULUT, H. (2015) . "Balık Yemine Doğal Pigment Maddesi (Kırmızı Biber) İlavesinin Alabalığın (Oncorhynchus mykiss W.,1792) Büyüme Performansına Ve Et Kalitesine Etkisi." Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi , Rize, Turkey, p.673.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HURİYE ARIMAN KARABULUT}, title={Balık Yemine Doğal Pigment Maddesi (Kırmızı Biber) İlavesinin Alabalığın (Oncorhynchus mykiss W.,1792) Büyüme Performansına Ve Et Kalitesine Etkisi}, congress name={Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi}, city={Rize}, country={Turkey}, year={2015}, pages={673} }