Atıf Formatları
Sebzelerin Baharat Olarak Kullanım Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Yıldız And A. Midilli, "Sebzelerin Baharat Olarak Kullanım Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi," Uluslararası Doğu Anadolu Fen Mühendislik ve Tasarım Dergisi , vol.5, no.2, pp.272-288, 2023

Yıldız, S. And Midilli, A. 2023. Sebzelerin Baharat Olarak Kullanım Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi. Uluslararası Doğu Anadolu Fen Mühendislik ve Tasarım Dergisi , vol.5, no.2 , 272-288.

Yıldız, S., & Midilli, A., (2023). Sebzelerin Baharat Olarak Kullanım Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi. Uluslararası Doğu Anadolu Fen Mühendislik ve Tasarım Dergisi , vol.5, no.2, 272-288.

Yıldız, SONGÜL, And AHMET MİDİLLİ. "Sebzelerin Baharat Olarak Kullanım Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi," Uluslararası Doğu Anadolu Fen Mühendislik ve Tasarım Dergisi , vol.5, no.2, 272-288, 2023

Yıldız, SONGÜL And Midilli, AHMET. "Sebzelerin Baharat Olarak Kullanım Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi." Uluslararası Doğu Anadolu Fen Mühendislik ve Tasarım Dergisi , vol.5, no.2, pp.272-288, 2023

Yıldız, S. And Midilli, A. (2023) . "Sebzelerin Baharat Olarak Kullanım Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi." Uluslararası Doğu Anadolu Fen Mühendislik ve Tasarım Dergisi , vol.5, no.2, pp.272-288.

@article{article, author={SONGÜL YILDIZ And author={AHMET MİDİLLİ}, title={Sebzelerin Baharat Olarak Kullanım Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi}, journal={Uluslararası Doğu Anadolu Fen Mühendislik ve Tasarım Dergisi}, year=2023, pages={272-288} }