Atıf Formatları
Farklı azot dozlarının makarnalık buğday F2 melez kombinasyonlarında bazı kalite parametreleri üzerine etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. KIZILGEÇİ Et Al. , "Farklı azot dozlarının makarnalık buğday F2 melez kombinasyonlarında bazı kalite parametreleri üzerine etkisi," Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.5, no.1, pp.7-14, 2016

KIZILGEÇİ, F. Et Al. 2016. Farklı azot dozlarının makarnalık buğday F2 melez kombinasyonlarında bazı kalite parametreleri üzerine etkisi. Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.5, no.1 , 7-14.

KIZILGEÇİ, F., YILDIRIM, M., ALBAYRAK, Ö., başdemir, f., & AKINCI, C., (2016). Farklı azot dozlarının makarnalık buğday F2 melez kombinasyonlarında bazı kalite parametreleri üzerine etkisi. Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.5, no.1, 7-14.

KIZILGEÇİ, FERHAT Et Al. "Farklı azot dozlarının makarnalık buğday F2 melez kombinasyonlarında bazı kalite parametreleri üzerine etkisi," Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.5, no.1, 7-14, 2016

KIZILGEÇİ, FERHAT Et Al. "Farklı azot dozlarının makarnalık buğday F2 melez kombinasyonlarında bazı kalite parametreleri üzerine etkisi." Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.5, no.1, pp.7-14, 2016

KIZILGEÇİ, F. Et Al. (2016) . "Farklı azot dozlarının makarnalık buğday F2 melez kombinasyonlarında bazı kalite parametreleri üzerine etkisi." Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.5, no.1, pp.7-14.

@article{article, author={FERHAT KIZILGEÇİ Et Al. }, title={Farklı azot dozlarının makarnalık buğday F2 melez kombinasyonlarında bazı kalite parametreleri üzerine etkisi}, journal={Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2016, pages={7-14} }