Atıf Formatları
SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ ve ÖRNEK BİR SU ÜRÜNLERİİŞLEME TESİSİNE AİT DONDURULMUŞ HAMSİ İŞ AKIŞI
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. Y. ÖĞRETMEN And n. ÖĞRETMEN, "SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ ve ÖRNEK BİR SU ÜRÜNLERİİŞLEME TESİSİNE AİT DONDURULMUŞ HAMSİ İŞ AKIŞI," 1. Ulusal Hamsi Çalıştayı: Sürdürülebilir Balıkçılık , Turkey, pp.73-76, 2010

ÖĞRETMEN, Ö. Y. And ÖĞRETMEN, n. 2010. SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ ve ÖRNEK BİR SU ÜRÜNLERİİŞLEME TESİSİNE AİT DONDURULMUŞ HAMSİ İŞ AKIŞI. 1. Ulusal Hamsi Çalıştayı: Sürdürülebilir Balıkçılık , (Turkey), 73-76.

ÖĞRETMEN, Ö. Y., & ÖĞRETMEN, n., (2010). SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ ve ÖRNEK BİR SU ÜRÜNLERİİŞLEME TESİSİNE AİT DONDURULMUŞ HAMSİ İŞ AKIŞI . 1. Ulusal Hamsi Çalıştayı: Sürdürülebilir Balıkçılık (pp.73-76). , Turkey

ÖĞRETMEN, ÖZEN, And neslihan ÖĞRETMEN. "SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ ve ÖRNEK BİR SU ÜRÜNLERİİŞLEME TESİSİNE AİT DONDURULMUŞ HAMSİ İŞ AKIŞI," 1. Ulusal Hamsi Çalıştayı: Sürdürülebilir Balıkçılık, Turkey, 2010

ÖĞRETMEN, ÖZEN Y. And ÖĞRETMEN, neslihan. "SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ ve ÖRNEK BİR SU ÜRÜNLERİİŞLEME TESİSİNE AİT DONDURULMUŞ HAMSİ İŞ AKIŞI." 1. Ulusal Hamsi Çalıştayı: Sürdürülebilir Balıkçılık , Turkey, pp.73-76, 2010

ÖĞRETMEN, Ö. Y. And ÖĞRETMEN, n. (2010) . "SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ ve ÖRNEK BİR SU ÜRÜNLERİİŞLEME TESİSİNE AİT DONDURULMUŞ HAMSİ İŞ AKIŞI." 1. Ulusal Hamsi Çalıştayı: Sürdürülebilir Balıkçılık , Turkey, pp.73-76.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZEN YUSUF ÖĞRETMEN And author={neslihan ÖĞRETMEN}, title={SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ ve ÖRNEK BİR SU ÜRÜNLERİİŞLEME TESİSİNE AİT DONDURULMUŞ HAMSİ İŞ AKIŞI}, congress name={1. Ulusal Hamsi Çalıştayı: Sürdürülebilir Balıkçılık}, city={}, country={Turkey}, year={2010}, pages={73-76} }