Atıf Formatları
Mango (Mangifera Indica) ve Avokado (Persea Americana) Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ATAK Et Al. , "Mango (Mangifera Indica) ve Avokado (Persea Americana) Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması," 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , Adana, Turkey, pp.152, 2011

ATAK, M. Et Al. 2011. Mango (Mangifera Indica) ve Avokado (Persea Americana) Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması. 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , (Adana, Turkey), 152.

ATAK, M., DEMİR, A., UYDU, H. A., YILDIRMIS, S., EFE, H., & Keleşoğlu, B., (2011). Mango (Mangifera Indica) ve Avokado (Persea Americana) Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması . 23. Ulusal Biyokimya Kongresi (pp.152). Adana, Turkey

ATAK, MEHTAP Et Al. "Mango (Mangifera Indica) ve Avokado (Persea Americana) Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması," 23. Ulusal Biyokimya Kongresi, Adana, Turkey, 2011

ATAK, MEHTAP Et Al. "Mango (Mangifera Indica) ve Avokado (Persea Americana) Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması." 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , Adana, Turkey, pp.152, 2011

ATAK, M. Et Al. (2011) . "Mango (Mangifera Indica) ve Avokado (Persea Americana) Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması." 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , Adana, Turkey, p.152.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHTAP ATAK Et Al. }, title={Mango (Mangifera Indica) ve Avokado (Persea Americana) Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması}, congress name={23. Ulusal Biyokimya Kongresi}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2011}, pages={152} }