M. ATAK Et Al. , "Mango (Mangifera Indica) ve Avokado (Persea Americana) Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması," 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , Adana, Turkey, pp.152, 2011
ATAK, M. Et Al. 2011. Mango (Mangifera Indica) ve Avokado (Persea Americana) Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması. 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , (Adana, Turkey), 152.
ATAK, M., DEMİR, A., UYDU, H. A., YILDIRMIS, S., EFE, H., & Keleşoğlu, B., (2011). Mango (Mangifera Indica) ve Avokado (Persea Americana) Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması . 23. Ulusal Biyokimya Kongresi (pp.152). Adana, Turkey
ATAK, MEHTAP Et Al. "Mango (Mangifera Indica) ve Avokado (Persea Americana) Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması," 23. Ulusal Biyokimya Kongresi, Adana, Turkey, 2011
ATAK, MEHTAP Et Al. "Mango (Mangifera Indica) ve Avokado (Persea Americana) Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması." 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , Adana, Turkey, pp.152, 2011
ATAK, M. Et Al. (2011) . "Mango (Mangifera Indica) ve Avokado (Persea Americana) Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması." 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , Adana, Turkey, p.152.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHTAP ATAK Et Al. }, title={Mango (Mangifera Indica) ve Avokado (Persea Americana) Meyvelerinin Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması}, congress name={23. Ulusal Biyokimya Kongresi}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2011}, pages={152} }