B. A. Saklı And G. Onat, "Türkiye’de Çay Bitkisi (Camellia sinensis) ile Yapılan ve Patent Almış Gastronomik Ürünlerin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi," 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Aydın, Turkey, 2024
Saklı, B. A. And Onat, G. 2024. Türkiye’de Çay Bitkisi (Camellia sinensis) ile Yapılan ve Patent Almış Gastronomik Ürünlerin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi. 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (Aydın, Turkey).
Saklı, B. A., & Onat, G., (2024). Türkiye’de Çay Bitkisi (Camellia sinensis) ile Yapılan ve Patent Almış Gastronomik Ürünlerin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi . 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Turkey
Saklı, BURCU, And GÖKHAN ONAT. "Türkiye’de Çay Bitkisi (Camellia sinensis) ile Yapılan ve Patent Almış Gastronomik Ürünlerin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi," 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Turkey, 2024
Saklı, BURCU A. And Onat, GÖKHAN. "Türkiye’de Çay Bitkisi (Camellia sinensis) ile Yapılan ve Patent Almış Gastronomik Ürünlerin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi." 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Aydın, Turkey, 2024
Saklı, B. A. And Onat, G. (2024) . "Türkiye’de Çay Bitkisi (Camellia sinensis) ile Yapılan ve Patent Almış Gastronomik Ürünlerin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi." 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Aydın, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BURCU AYŞENUR SAKLI And author={GÖKHAN ONAT}, title={Türkiye’de Çay Bitkisi (Camellia sinensis) ile Yapılan ve Patent Almış Gastronomik Ürünlerin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi}, congress name={8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2024}}