Atıf Formatları
Arı Ürünlerinin (Bal, Polen, Propolis) Biyoaktif Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. KOLAYLI Et Al. , "Arı Ürünlerinin (Bal, Polen, Propolis) Biyoaktif Özellikleri," IV. Uluslararası Marmara Arıcılık Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.47, 2010

KOLAYLI, S. Et Al. 2010. Arı Ürünlerinin (Bal, Polen, Propolis) Biyoaktif Özellikleri. IV. Uluslararası Marmara Arıcılık Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 47.

KOLAYLI, S., YILDIZ, O., şahin, h., & TARHAN, Ö., (2010). Arı Ürünlerinin (Bal, Polen, Propolis) Biyoaktif Özellikleri . IV. Uluslararası Marmara Arıcılık Kongresi (pp.47). Çanakkale, Turkey

KOLAYLI, SEVGI Et Al. "Arı Ürünlerinin (Bal, Polen, Propolis) Biyoaktif Özellikleri," IV. Uluslararası Marmara Arıcılık Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2010

KOLAYLI, SEVGI Et Al. "Arı Ürünlerinin (Bal, Polen, Propolis) Biyoaktif Özellikleri." IV. Uluslararası Marmara Arıcılık Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.47, 2010

KOLAYLI, S. Et Al. (2010) . "Arı Ürünlerinin (Bal, Polen, Propolis) Biyoaktif Özellikleri." IV. Uluslararası Marmara Arıcılık Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.47.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEVGI KOLAYLI Et Al. }, title={Arı Ürünlerinin (Bal, Polen, Propolis) Biyoaktif Özellikleri}, congress name={IV. Uluslararası Marmara Arıcılık Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2010}, pages={47} }