B. Başaran, "Çocuklar İçin Üretilen Bazı Süt ve Süt Ürünlerinin Selenyum (Se) Düzeyleri ve Risk Değerlendirmesi," Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi , vol.27, pp.78-89, 2022
Başaran, B. 2022. Çocuklar İçin Üretilen Bazı Süt ve Süt Ürünlerinin Selenyum (Se) Düzeyleri ve Risk Değerlendirmesi. Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi , vol.27 , 78-89.
Başaran, B., (2022). Çocuklar İçin Üretilen Bazı Süt ve Süt Ürünlerinin Selenyum (Se) Düzeyleri ve Risk Değerlendirmesi. Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi , vol.27, 78-89.
Başaran, BURHAN. "Çocuklar İçin Üretilen Bazı Süt ve Süt Ürünlerinin Selenyum (Se) Düzeyleri ve Risk Değerlendirmesi," Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi , vol.27, 78-89, 2022
Başaran, BURHAN. "Çocuklar İçin Üretilen Bazı Süt ve Süt Ürünlerinin Selenyum (Se) Düzeyleri ve Risk Değerlendirmesi." Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi , vol.27, pp.78-89, 2022
Başaran, B. (2022) . "Çocuklar İçin Üretilen Bazı Süt ve Süt Ürünlerinin Selenyum (Se) Düzeyleri ve Risk Değerlendirmesi." Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi , vol.27, pp.78-89.
@article{article, author={BURHAN BAŞARAN}, title={Çocuklar İçin Üretilen Bazı Süt ve Süt Ürünlerinin Selenyum (Se) Düzeyleri ve Risk Değerlendirmesi}, journal={Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi}, year=2022, pages={78-89} }