S. BAKIR Et Al. , "Türkiye’de yaygın olarak tüketilen bazı sirke çeşitlerinin antioksidan özelliklerinin incelenmesi.," Gıda Teknolojisi , pp.76-80, 2015
BAKIR, S. Et Al. 2015. Türkiye’de yaygın olarak tüketilen bazı sirke çeşitlerinin antioksidan özelliklerinin incelenmesi.. Gıda Teknolojisi , 76-80.
BAKIR, S., ÇAPANOĞLU GÜVEN, E., BOYACIOĞLU, D., & TOYDEMİR, G., (2015). Türkiye’de yaygın olarak tüketilen bazı sirke çeşitlerinin antioksidan özelliklerinin incelenmesi.. Gıda Teknolojisi , 76-80.
BAKIR, SENA Et Al. "Türkiye’de yaygın olarak tüketilen bazı sirke çeşitlerinin antioksidan özelliklerinin incelenmesi.," Gıda Teknolojisi , 76-80, 2015
BAKIR, SENA Et Al. "Türkiye’de yaygın olarak tüketilen bazı sirke çeşitlerinin antioksidan özelliklerinin incelenmesi.." Gıda Teknolojisi , pp.76-80, 2015
BAKIR, S. Et Al. (2015) . "Türkiye’de yaygın olarak tüketilen bazı sirke çeşitlerinin antioksidan özelliklerinin incelenmesi.." Gıda Teknolojisi , pp.76-80.
@article{article, author={SENA BAKIR Et Al. }, title={Türkiye’de yaygın olarak tüketilen bazı sirke çeşitlerinin antioksidan özelliklerinin incelenmesi.}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=2015, pages={76-80} }