Atıf Formatları
Türkiye de yaygın olarak tüketilen bazı sirke çeşitlerinin antioksidan özelliklerinin incelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. BAKIR Et Al. , "Türkiye de yaygın olarak tüketilen bazı sirke çeşitlerinin antioksidan özelliklerinin incelenmesi," Gıda Teknolojisi , vol.19, no.3, pp.76-80, 2015

BAKIR, S. Et Al. 2015. Türkiye de yaygın olarak tüketilen bazı sirke çeşitlerinin antioksidan özelliklerinin incelenmesi. Gıda Teknolojisi , vol.19, no.3 , 76-80.

BAKIR, S., TOYDEMİR, G., BOYACIOĞLU, D., & ÇAPANOĞLU GÜVEN, E., (2015). Türkiye de yaygın olarak tüketilen bazı sirke çeşitlerinin antioksidan özelliklerinin incelenmesi. Gıda Teknolojisi , vol.19, no.3, 76-80.

BAKIR, SENA Et Al. "Türkiye de yaygın olarak tüketilen bazı sirke çeşitlerinin antioksidan özelliklerinin incelenmesi," Gıda Teknolojisi , vol.19, no.3, 76-80, 2015

BAKIR, SENA Et Al. "Türkiye de yaygın olarak tüketilen bazı sirke çeşitlerinin antioksidan özelliklerinin incelenmesi." Gıda Teknolojisi , vol.19, no.3, pp.76-80, 2015

BAKIR, S. Et Al. (2015) . "Türkiye de yaygın olarak tüketilen bazı sirke çeşitlerinin antioksidan özelliklerinin incelenmesi." Gıda Teknolojisi , vol.19, no.3, pp.76-80.

@article{article, author={SENA BAKIR Et Al. }, title={Türkiye de yaygın olarak tüketilen bazı sirke çeşitlerinin antioksidan özelliklerinin incelenmesi}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=2015, pages={76-80} }