Atıf Formatları
Destinasyon Markası Oluşumunda Gastronomik Kimlik ve İmaj: Konya Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. A. AKBULUT And İ. YAZICIOĞLU, "Destinasyon Markası Oluşumunda Gastronomik Kimlik ve İmaj: Konya Örneği," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, pp.100-120, 2020

AKBULUT, B. A. And YAZICIOĞLU, İ. 2020. Destinasyon Markası Oluşumunda Gastronomik Kimlik ve İmaj: Konya Örneği. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1 , 100-120.

AKBULUT, B. A., & YAZICIOĞLU, İ., (2020). Destinasyon Markası Oluşumunda Gastronomik Kimlik ve İmaj: Konya Örneği. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, 100-120.

AKBULUT, BURCU, And İRFAN YAZICIOĞLU. "Destinasyon Markası Oluşumunda Gastronomik Kimlik ve İmaj: Konya Örneği," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, 100-120, 2020

AKBULUT, BURCU A. And YAZICIOĞLU, İRFAN. "Destinasyon Markası Oluşumunda Gastronomik Kimlik ve İmaj: Konya Örneği." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, pp.100-120, 2020

AKBULUT, B. A. And YAZICIOĞLU, İ. (2020) . "Destinasyon Markası Oluşumunda Gastronomik Kimlik ve İmaj: Konya Örneği." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, pp.100-120.

@article{article, author={BURCU AYŞENUR SAKLI And author={İRFAN YAZICIOĞLU}, title={Destinasyon Markası Oluşumunda Gastronomik Kimlik ve İmaj: Konya Örneği}, journal={Türk Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2020, pages={100-120} }