Atıf Formatları
Erzincan Üzümünün Eritrosit Lipit Peroksidasyonuna Etkisinin Zamana ve Doza Bağlı İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. A. UYDU Et Al. , "Erzincan Üzümünün Eritrosit Lipit Peroksidasyonuna Etkisinin Zamana ve Doza Bağlı İncelenmesi," XX. Ulusal Biyokimya Kongresi , Turkey, 2008

UYDU, H. A. Et Al. 2008. Erzincan Üzümünün Eritrosit Lipit Peroksidasyonuna Etkisinin Zamana ve Doza Bağlı İncelenmesi. XX. Ulusal Biyokimya Kongresi , (Turkey).

UYDU, H. A., ATAK, M., EKİNCİ, A. P., top, c., & karali, n., (2008). Erzincan Üzümünün Eritrosit Lipit Peroksidasyonuna Etkisinin Zamana ve Doza Bağlı İncelenmesi . XX. Ulusal Biyokimya Kongresi, Turkey

UYDU, HÜSEYİN Et Al. "Erzincan Üzümünün Eritrosit Lipit Peroksidasyonuna Etkisinin Zamana ve Doza Bağlı İncelenmesi," XX. Ulusal Biyokimya Kongresi, Turkey, 2008

UYDU, HÜSEYİN A. Et Al. "Erzincan Üzümünün Eritrosit Lipit Peroksidasyonuna Etkisinin Zamana ve Doza Bağlı İncelenmesi." XX. Ulusal Biyokimya Kongresi , Turkey, 2008

UYDU, H. A. Et Al. (2008) . "Erzincan Üzümünün Eritrosit Lipit Peroksidasyonuna Etkisinin Zamana ve Doza Bağlı İncelenmesi." XX. Ulusal Biyokimya Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN AVNİ UYDU Et Al. }, title={Erzincan Üzümünün Eritrosit Lipit Peroksidasyonuna Etkisinin Zamana ve Doza Bağlı İncelenmesi}, congress name={XX. Ulusal Biyokimya Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2008}}