D. Dinçer Et Al. , "Seleksiyon Sonrası Seçilmiş En İyi Çay Çeşitlerinin Doku Kültürü ile Üretiminde Sürgün Oluşumu için En Uygun Oksin ve Dozlarının Belirlenmesi," Ulusal Çay Kongresi , Rize, Turkey, 2024
Dinçer, D. Et Al. 2024. Seleksiyon Sonrası Seçilmiş En İyi Çay Çeşitlerinin Doku Kültürü ile Üretiminde Sürgün Oluşumu için En Uygun Oksin ve Dozlarının Belirlenmesi. Ulusal Çay Kongresi , (Rize, Turkey).
Dinçer, D., Dündar, H., Bekiryazıcı, F., Eminoğlu, A., Güzel İzmirli, Ş., Beriş, F. Ş., ... Polat, A.(2024). Seleksiyon Sonrası Seçilmiş En İyi Çay Çeşitlerinin Doku Kültürü ile Üretiminde Sürgün Oluşumu için En Uygun Oksin ve Dozlarının Belirlenmesi . Ulusal Çay Kongresi, Rize, Turkey
Dinçer, DERYANUR Et Al. "Seleksiyon Sonrası Seçilmiş En İyi Çay Çeşitlerinin Doku Kültürü ile Üretiminde Sürgün Oluşumu için En Uygun Oksin ve Dozlarının Belirlenmesi," Ulusal Çay Kongresi, Rize, Turkey, 2024
Dinçer, DERYANUR Et Al. "Seleksiyon Sonrası Seçilmiş En İyi Çay Çeşitlerinin Doku Kültürü ile Üretiminde Sürgün Oluşumu için En Uygun Oksin ve Dozlarının Belirlenmesi." Ulusal Çay Kongresi , Rize, Turkey, 2024
Dinçer, D. Et Al. (2024) . "Seleksiyon Sonrası Seçilmiş En İyi Çay Çeşitlerinin Doku Kültürü ile Üretiminde Sürgün Oluşumu için En Uygun Oksin ve Dozlarının Belirlenmesi." Ulusal Çay Kongresi , Rize, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={DERYANUR DİNÇER Et Al. }, title={Seleksiyon Sonrası Seçilmiş En İyi Çay Çeşitlerinin Doku Kültürü ile Üretiminde Sürgün Oluşumu için En Uygun Oksin ve Dozlarının Belirlenmesi}, congress name={Ulusal Çay Kongresi}, city={Rize}, country={Turkey}, year={2024}}