Atıf Formatları
Türkiyede Aşure Geleneği ve Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. YAZICIOĞLU And B. A. AKBULUT, "Türkiyede Aşure Geleneği ve Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi," 2. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi , 2018

YAZICIOĞLU, İ. And AKBULUT, B. A. 2018. Türkiyede Aşure Geleneği ve Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi. 2. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi .

YAZICIOĞLU, İ., & AKBULUT, B. A., (2018). Türkiyede Aşure Geleneği ve Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi . 2. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi

YAZICIOĞLU, İRFAN, And BURCU AYŞENUR SAKLI. "Türkiyede Aşure Geleneği ve Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi," 2. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, 2018

YAZICIOĞLU, İRFAN And AKBULUT, BURCU A. . "Türkiyede Aşure Geleneği ve Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi." 2. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi , 2018

YAZICIOĞLU, İ. And AKBULUT, B. A. (2018) . "Türkiyede Aşure Geleneği ve Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi." 2. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi .

@conferencepaper{conferencepaper, author={İRFAN YAZICIOĞLU And author={BURCU AYŞENUR SAKLI}, title={Türkiyede Aşure Geleneği ve Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi}, congress name={2. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi}, city={}, country={}, year={2018}}