A. KILIÇ And A. ÖZTAN, "Bazı katkıların soğuk dumanlanmış alabalığın (Oncorhynchus mykiss) yağ asitleri stabilitesine etkisi," 4. Gıda Mühendisliği Kongresi-Ankara , Turkey, 2005
KILIÇ, A. And ÖZTAN, A. 2005. Bazı katkıların soğuk dumanlanmış alabalığın (Oncorhynchus mykiss) yağ asitleri stabilitesine etkisi. 4. Gıda Mühendisliği Kongresi-Ankara , (Turkey).
KILIÇ, A., & ÖZTAN, A., (2005). Bazı katkıların soğuk dumanlanmış alabalığın (Oncorhynchus mykiss) yağ asitleri stabilitesine etkisi . 4. Gıda Mühendisliği Kongresi-Ankara, Turkey
KILIÇ, AYDIN, And AYDIN ÖZTAN. "Bazı katkıların soğuk dumanlanmış alabalığın (Oncorhynchus mykiss) yağ asitleri stabilitesine etkisi," 4. Gıda Mühendisliği Kongresi-Ankara, Turkey, 2005
KILIÇ, AYDIN And ÖZTAN, AYDIN. "Bazı katkıların soğuk dumanlanmış alabalığın (Oncorhynchus mykiss) yağ asitleri stabilitesine etkisi." 4. Gıda Mühendisliği Kongresi-Ankara , Turkey, 2005
KILIÇ, A. And ÖZTAN, A. (2005) . "Bazı katkıların soğuk dumanlanmış alabalığın (Oncorhynchus mykiss) yağ asitleri stabilitesine etkisi." 4. Gıda Mühendisliği Kongresi-Ankara , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYDIN KILIÇ And author={AYDIN ÖZTAN}, title={Bazı katkıların soğuk dumanlanmış alabalığın (Oncorhynchus mykiss) yağ asitleri stabilitesine etkisi}, congress name={4. Gıda Mühendisliği Kongresi-Ankara}, city={}, country={Turkey}, year={2005}}