Atıf Formatları
Yoğurt Bakterilerinin (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus) Sucuğun Fermantasyonu Üzerine Etkisi.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. KARAKAYA And A. KILIÇ, "Yoğurt Bakterilerinin (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus) Sucuğun Fermantasyonu Üzerine Etkisi.," Gıda , vol.19, no.2, pp.97-101, 1994

KARAKAYA, M. And KILIÇ, A. 1994. Yoğurt Bakterilerinin (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus) Sucuğun Fermantasyonu Üzerine Etkisi.. Gıda , vol.19, no.2 , 97-101.

KARAKAYA, M., & KILIÇ, A., (1994). Yoğurt Bakterilerinin (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus) Sucuğun Fermantasyonu Üzerine Etkisi.. Gıda , vol.19, no.2, 97-101.

KARAKAYA, MUSTAFA, And AYDIN KILIÇ. "Yoğurt Bakterilerinin (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus) Sucuğun Fermantasyonu Üzerine Etkisi.," Gıda , vol.19, no.2, 97-101, 1994

KARAKAYA, MUSTAFA And KILIÇ, AYDIN. "Yoğurt Bakterilerinin (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus) Sucuğun Fermantasyonu Üzerine Etkisi.." Gıda , vol.19, no.2, pp.97-101, 1994

KARAKAYA, M. And KILIÇ, A. (1994) . "Yoğurt Bakterilerinin (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus) Sucuğun Fermantasyonu Üzerine Etkisi.." Gıda , vol.19, no.2, pp.97-101.

@article{article, author={MUSTAFA KARAKAYA And author={AYDIN KILIÇ}, title={Yoğurt Bakterilerinin (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus) Sucuğun Fermantasyonu Üzerine Etkisi.}, journal={Gıda}, year=1994, pages={97-101} }