Atıf Formatları
Dünya Çapında Tüketilen Farklı Siyah Çayların Duyusal Özelliklerine Göre Karşılaştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. BAKIR, "Dünya Çapında Tüketilen Farklı Siyah Çayların Duyusal Özelliklerine Göre Karşılaştırılması," 21. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi , Ankara, Turkey, pp.74, 2024

BAKIR, S. 2024. Dünya Çapında Tüketilen Farklı Siyah Çayların Duyusal Özelliklerine Göre Karşılaştırılması. 21. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi , (Ankara, Turkey), 74.

BAKIR, S., (2024). Dünya Çapında Tüketilen Farklı Siyah Çayların Duyusal Özelliklerine Göre Karşılaştırılması . 21. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi (pp.74). Ankara, Turkey

BAKIR, SENA. "Dünya Çapında Tüketilen Farklı Siyah Çayların Duyusal Özelliklerine Göre Karşılaştırılması," 21. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Ankara, Turkey, 2024

BAKIR, SENA. "Dünya Çapında Tüketilen Farklı Siyah Çayların Duyusal Özelliklerine Göre Karşılaştırılması." 21. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi , Ankara, Turkey, pp.74, 2024

BAKIR, S. (2024) . "Dünya Çapında Tüketilen Farklı Siyah Çayların Duyusal Özelliklerine Göre Karşılaştırılması." 21. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi , Ankara, Turkey, p.74.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SENA BAKIR}, title={Dünya Çapında Tüketilen Farklı Siyah Çayların Duyusal Özelliklerine Göre Karşılaştırılması}, congress name={21. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2024}, pages={74} }