S. BAKIR, "Dünya Çapında Tüketilen Farklı Siyah Çayların Duyusal Özelliklerine Göre Karşılaştırılması," 21. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi , Ankara, Turkey, pp.74, 2024
BAKIR, S. 2024. Dünya Çapında Tüketilen Farklı Siyah Çayların Duyusal Özelliklerine Göre Karşılaştırılması. 21. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi , (Ankara, Turkey), 74.
BAKIR, S., (2024). Dünya Çapında Tüketilen Farklı Siyah Çayların Duyusal Özelliklerine Göre Karşılaştırılması . 21. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi (pp.74). Ankara, Turkey
BAKIR, SENA. "Dünya Çapında Tüketilen Farklı Siyah Çayların Duyusal Özelliklerine Göre Karşılaştırılması," 21. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Ankara, Turkey, 2024
BAKIR, SENA. "Dünya Çapında Tüketilen Farklı Siyah Çayların Duyusal Özelliklerine Göre Karşılaştırılması." 21. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi , Ankara, Turkey, pp.74, 2024
BAKIR, S. (2024) . "Dünya Çapında Tüketilen Farklı Siyah Çayların Duyusal Özelliklerine Göre Karşılaştırılması." 21. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi , Ankara, Turkey, p.74.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SENA BAKIR}, title={Dünya Çapında Tüketilen Farklı Siyah Çayların Duyusal Özelliklerine Göre Karşılaştırılması}, congress name={21. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2024}, pages={74} }