Atıf Formatları
Hamsinin balık yetiştiriciliğinde protein kaynağı olarak kullanılmasının besin ve ekonomik kayıp açısında değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. KÖSE Et Al. , "Hamsinin balık yetiştiriciliğinde protein kaynağı olarak kullanılmasının besin ve ekonomik kayıp açısında değerlendirilmesi," IX Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Turkey, 1997

KÖSE, S. Et Al. 1997. Hamsinin balık yetiştiriciliğinde protein kaynağı olarak kullanılmasının besin ve ekonomik kayıp açısında değerlendirilmesi. IX Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Turkey).

KÖSE, S., ZENGİN, M., KURTOĞLU, İ. Z., & TABAK, İ., (1997). Hamsinin balık yetiştiriciliğinde protein kaynağı olarak kullanılmasının besin ve ekonomik kayıp açısında değerlendirilmesi . IX Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Turkey

KÖSE, SEVİM Et Al. "Hamsinin balık yetiştiriciliğinde protein kaynağı olarak kullanılmasının besin ve ekonomik kayıp açısında değerlendirilmesi," IX Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Turkey, 1997

KÖSE, SEVİM Et Al. "Hamsinin balık yetiştiriciliğinde protein kaynağı olarak kullanılmasının besin ve ekonomik kayıp açısında değerlendirilmesi." IX Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Turkey, 1997

KÖSE, S. Et Al. (1997) . "Hamsinin balık yetiştiriciliğinde protein kaynağı olarak kullanılmasının besin ve ekonomik kayıp açısında değerlendirilmesi." IX Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEVİM KÖSE Et Al. }, title={Hamsinin balık yetiştiriciliğinde protein kaynağı olarak kullanılmasının besin ve ekonomik kayıp açısında değerlendirilmesi}, congress name={IX Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={1997}}