E. ÇAĞLAK Et Al. , "Buzdolabı Şartlarında (+2±1 °C) Depolanan Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Çörek Otu (Nigella sativa L.) ve Yeşil Çay (Camellia sinensis L) Ekstraktlarının Etkisinin Araştırılması," HASAT International Agriculture and Forest Congress , Ankara, Turkey, pp.100, 2019
ÇAĞLAK, E. Et Al. 2019. Buzdolabı Şartlarında (+2±1 °C) Depolanan Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Çörek Otu (Nigella sativa L.) ve Yeşil Çay (Camellia sinensis L) Ekstraktlarının Etkisinin Araştırılması. HASAT International Agriculture and Forest Congress , (Ankara, Turkey), 100.
ÇAĞLAK, E., KARSLI, B., & KILIÇ, Ö., (2019). Buzdolabı Şartlarında (+2±1 °C) Depolanan Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Çörek Otu (Nigella sativa L.) ve Yeşil Çay (Camellia sinensis L) Ekstraktlarının Etkisinin Araştırılması . HASAT International Agriculture and Forest Congress (pp.100). Ankara, Turkey
ÇAĞLAK, EMRE, BARIŞ KARSLI, And ÖZGÜL KILIÇ. "Buzdolabı Şartlarında (+2±1 °C) Depolanan Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Çörek Otu (Nigella sativa L.) ve Yeşil Çay (Camellia sinensis L) Ekstraktlarının Etkisinin Araştırılması," HASAT International Agriculture and Forest Congress, Ankara, Turkey, 2019
ÇAĞLAK, EMRE Et Al. "Buzdolabı Şartlarında (+2±1 °C) Depolanan Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Çörek Otu (Nigella sativa L.) ve Yeşil Çay (Camellia sinensis L) Ekstraktlarının Etkisinin Araştırılması." HASAT International Agriculture and Forest Congress , Ankara, Turkey, pp.100, 2019
ÇAĞLAK, E. KARSLI, B. And KILIÇ, Ö. (2019) . "Buzdolabı Şartlarında (+2±1 °C) Depolanan Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Çörek Otu (Nigella sativa L.) ve Yeşil Çay (Camellia sinensis L) Ekstraktlarının Etkisinin Araştırılması." HASAT International Agriculture and Forest Congress , Ankara, Turkey, p.100.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMRE ÇAĞLAK Et Al. }, title={Buzdolabı Şartlarında (+2±1 °C) Depolanan Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Çörek Otu (Nigella sativa L.) ve Yeşil Çay (Camellia sinensis L) Ekstraktlarının Etkisinin Araştırılması}, congress name={HASAT International Agriculture and Forest Congress}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2019}, pages={100} }