Atıf Formatları
Buzdolabı Şartlarında (+2±1 °C) Depolanan Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Çörek Otu (Nigella sativa L.) ve Yeşil Çay (Camellia sinensis L) Ekstraktlarının Etkisinin Araştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ÇAĞLAK Et Al. , "Buzdolabı Şartlarında (+2±1 °C) Depolanan Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Çörek Otu (Nigella sativa L.) ve Yeşil Çay (Camellia sinensis L) Ekstraktlarının Etkisinin Araştırılması," HASAT International Agriculture and Forest Congress , Ankara, Turkey, pp.100, 2019

ÇAĞLAK, E. Et Al. 2019. Buzdolabı Şartlarında (+2±1 °C) Depolanan Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Çörek Otu (Nigella sativa L.) ve Yeşil Çay (Camellia sinensis L) Ekstraktlarının Etkisinin Araştırılması. HASAT International Agriculture and Forest Congress , (Ankara, Turkey), 100.

ÇAĞLAK, E., KARSLI, B., & KILIÇ, Ö., (2019). Buzdolabı Şartlarında (+2±1 °C) Depolanan Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Çörek Otu (Nigella sativa L.) ve Yeşil Çay (Camellia sinensis L) Ekstraktlarının Etkisinin Araştırılması . HASAT International Agriculture and Forest Congress (pp.100). Ankara, Turkey

ÇAĞLAK, EMRE, BARIŞ KARSLI, And ÖZGÜL KILIÇ. "Buzdolabı Şartlarında (+2±1 °C) Depolanan Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Çörek Otu (Nigella sativa L.) ve Yeşil Çay (Camellia sinensis L) Ekstraktlarının Etkisinin Araştırılması," HASAT International Agriculture and Forest Congress, Ankara, Turkey, 2019

ÇAĞLAK, EMRE Et Al. "Buzdolabı Şartlarında (+2±1 °C) Depolanan Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Çörek Otu (Nigella sativa L.) ve Yeşil Çay (Camellia sinensis L) Ekstraktlarının Etkisinin Araştırılması." HASAT International Agriculture and Forest Congress , Ankara, Turkey, pp.100, 2019

ÇAĞLAK, E. KARSLI, B. And KILIÇ, Ö. (2019) . "Buzdolabı Şartlarında (+2±1 °C) Depolanan Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Çörek Otu (Nigella sativa L.) ve Yeşil Çay (Camellia sinensis L) Ekstraktlarının Etkisinin Araştırılması." HASAT International Agriculture and Forest Congress , Ankara, Turkey, p.100.

@conferencepaper{conferencepaper, author={EMRE ÇAĞLAK Et Al. }, title={Buzdolabı Şartlarında (+2±1 °C) Depolanan Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Filetolarının Kalitesine Çörek Otu (Nigella sativa L.) ve Yeşil Çay (Camellia sinensis L) Ekstraktlarının Etkisinin Araştırılması}, congress name={HASAT International Agriculture and Forest Congress}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2019}, pages={100} }