A. Bozdeveci Et Al. , "Bal Peteklerinden İzole Edilen Sporlu Basillerin Karakterizasyonu ve Antimikrobiyal Duyarlılıkları," 22. Ulusal Biyoloji Kongresi , Eskişehir, Turkey, 2014
Bozdeveci, A. Et Al. 2014. Bal Peteklerinden İzole Edilen Sporlu Basillerin Karakterizasyonu ve Antimikrobiyal Duyarlılıkları. 22. Ulusal Biyoloji Kongresi , (Eskişehir, Turkey).
Bozdeveci, A., Alpay Karaoğlu, Ş., Baş, Y., Tosun, G., & Uzunalioğlu, E., (2014). Bal Peteklerinden İzole Edilen Sporlu Basillerin Karakterizasyonu ve Antimikrobiyal Duyarlılıkları . 22. Ulusal Biyoloji Kongresi, Eskişehir, Turkey
Bozdeveci, ARİF Et Al. "Bal Peteklerinden İzole Edilen Sporlu Basillerin Karakterizasyonu ve Antimikrobiyal Duyarlılıkları," 22. Ulusal Biyoloji Kongresi, Eskişehir, Turkey, 2014
Bozdeveci, ARİF Et Al. "Bal Peteklerinden İzole Edilen Sporlu Basillerin Karakterizasyonu ve Antimikrobiyal Duyarlılıkları." 22. Ulusal Biyoloji Kongresi , Eskişehir, Turkey, 2014
Bozdeveci, A. Et Al. (2014) . "Bal Peteklerinden İzole Edilen Sporlu Basillerin Karakterizasyonu ve Antimikrobiyal Duyarlılıkları." 22. Ulusal Biyoloji Kongresi , Eskişehir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ARİF BOZDEVECİ Et Al. }, title={Bal Peteklerinden İzole Edilen Sporlu Basillerin Karakterizasyonu ve Antimikrobiyal Duyarlılıkları}, congress name={22. Ulusal Biyoloji Kongresi}, city={Eskişehir}, country={Turkey}, year={2014}}