Atıf Formatları
Bal Peteklerinden İzole Edilen Sporlu Basillerin Karakterizasyonu ve Antimikrobiyal Duyarlılıkları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Bozdeveci Et Al. , "Bal Peteklerinden İzole Edilen Sporlu Basillerin Karakterizasyonu ve Antimikrobiyal Duyarlılıkları," 22. Ulusal Biyoloji Kongresi , Eskişehir, Turkey, 2014

Bozdeveci, A. Et Al. 2014. Bal Peteklerinden İzole Edilen Sporlu Basillerin Karakterizasyonu ve Antimikrobiyal Duyarlılıkları. 22. Ulusal Biyoloji Kongresi , (Eskişehir, Turkey).

Bozdeveci, A., Alpay Karaoğlu, Ş., Baş, Y., Tosun, G., & Uzunalioğlu, E., (2014). Bal Peteklerinden İzole Edilen Sporlu Basillerin Karakterizasyonu ve Antimikrobiyal Duyarlılıkları . 22. Ulusal Biyoloji Kongresi, Eskişehir, Turkey

Bozdeveci, ARİF Et Al. "Bal Peteklerinden İzole Edilen Sporlu Basillerin Karakterizasyonu ve Antimikrobiyal Duyarlılıkları," 22. Ulusal Biyoloji Kongresi, Eskişehir, Turkey, 2014

Bozdeveci, ARİF Et Al. "Bal Peteklerinden İzole Edilen Sporlu Basillerin Karakterizasyonu ve Antimikrobiyal Duyarlılıkları." 22. Ulusal Biyoloji Kongresi , Eskişehir, Turkey, 2014

Bozdeveci, A. Et Al. (2014) . "Bal Peteklerinden İzole Edilen Sporlu Basillerin Karakterizasyonu ve Antimikrobiyal Duyarlılıkları." 22. Ulusal Biyoloji Kongresi , Eskişehir, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ARİF BOZDEVECİ Et Al. }, title={Bal Peteklerinden İzole Edilen Sporlu Basillerin Karakterizasyonu ve Antimikrobiyal Duyarlılıkları}, congress name={22. Ulusal Biyoloji Kongresi}, city={Eskişehir}, country={Turkey}, year={2014}}