G. Onat Et Al. , "Çayın Gastronomideki Yenilikçi Yolculuğu: Yiyecek ve İçecek Ürünlerinde Çayın Kullanımı," Artuklu Tourism Studies , vol.1, no.1, pp.1-12, 2024
Onat, G. Et Al. 2024. Çayın Gastronomideki Yenilikçi Yolculuğu: Yiyecek ve İçecek Ürünlerinde Çayın Kullanımı. Artuklu Tourism Studies , vol.1, no.1 , 1-12.
Onat, G., Toker, Y. S., & Tercüman, H., (2024). Çayın Gastronomideki Yenilikçi Yolculuğu: Yiyecek ve İçecek Ürünlerinde Çayın Kullanımı. Artuklu Tourism Studies , vol.1, no.1, 1-12.
Onat, GÖKHAN, Yılmaz Sami Toker, And Hilal Tercüman. "Çayın Gastronomideki Yenilikçi Yolculuğu: Yiyecek ve İçecek Ürünlerinde Çayın Kullanımı," Artuklu Tourism Studies , vol.1, no.1, 1-12, 2024
Onat, GÖKHAN Et Al. "Çayın Gastronomideki Yenilikçi Yolculuğu: Yiyecek ve İçecek Ürünlerinde Çayın Kullanımı." Artuklu Tourism Studies , vol.1, no.1, pp.1-12, 2024
Onat, G. Toker, Y. S. And Tercüman, H. (2024) . "Çayın Gastronomideki Yenilikçi Yolculuğu: Yiyecek ve İçecek Ürünlerinde Çayın Kullanımı." Artuklu Tourism Studies , vol.1, no.1, pp.1-12.
@article{article, author={GÖKHAN ONAT Et Al. }, title={Çayın Gastronomideki Yenilikçi Yolculuğu: Yiyecek ve İçecek Ürünlerinde Çayın Kullanımı}, journal={Artuklu Tourism Studies}, year=2024, pages={1-12} }