Atıf Formatları
Buzdolabı Sıcaklığında Kurutmanın Balık Kalitesine Etkisinin Model Sistemde Belirlenmesi.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. KILIÇ, "Buzdolabı Sıcaklığında Kurutmanın Balık Kalitesine Etkisinin Model Sistemde Belirlenmesi.," 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.537-540, 2008

KILIÇ, A. 2008. Buzdolabı Sıcaklığında Kurutmanın Balık Kalitesine Etkisinin Model Sistemde Belirlenmesi.. 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 537-540.

KILIÇ, A., (2008). Buzdolabı Sıcaklığında Kurutmanın Balık Kalitesine Etkisinin Model Sistemde Belirlenmesi. . 10. Gıda Kongresi (pp.537-540). Erzurum, Turkey

KILIÇ, AYDIN. "Buzdolabı Sıcaklığında Kurutmanın Balık Kalitesine Etkisinin Model Sistemde Belirlenmesi.," 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008

KILIÇ, AYDIN. "Buzdolabı Sıcaklığında Kurutmanın Balık Kalitesine Etkisinin Model Sistemde Belirlenmesi.." 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.537-540, 2008

KILIÇ, A. (2008) . "Buzdolabı Sıcaklığında Kurutmanın Balık Kalitesine Etkisinin Model Sistemde Belirlenmesi.." 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.537-540.

@conferencepaper{conferencepaper, author={AYDIN KILIÇ}, title={Buzdolabı Sıcaklığında Kurutmanın Balık Kalitesine Etkisinin Model Sistemde Belirlenmesi.}, congress name={10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={537-540} }