A. KILIÇ, "Buzdolabı Sıcaklığında Kurutmanın Balık Kalitesine Etkisinin Model Sistemde Belirlenmesi.," 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.537-540, 2008
KILIÇ, A. 2008. Buzdolabı Sıcaklığında Kurutmanın Balık Kalitesine Etkisinin Model Sistemde Belirlenmesi.. 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 537-540.
KILIÇ, A., (2008). Buzdolabı Sıcaklığında Kurutmanın Balık Kalitesine Etkisinin Model Sistemde Belirlenmesi. . 10. Gıda Kongresi (pp.537-540). Erzurum, Turkey
KILIÇ, AYDIN. "Buzdolabı Sıcaklığında Kurutmanın Balık Kalitesine Etkisinin Model Sistemde Belirlenmesi.," 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008
KILIÇ, AYDIN. "Buzdolabı Sıcaklığında Kurutmanın Balık Kalitesine Etkisinin Model Sistemde Belirlenmesi.." 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.537-540, 2008
KILIÇ, A. (2008) . "Buzdolabı Sıcaklığında Kurutmanın Balık Kalitesine Etkisinin Model Sistemde Belirlenmesi.." 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.537-540.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYDIN KILIÇ}, title={Buzdolabı Sıcaklığında Kurutmanın Balık Kalitesine Etkisinin Model Sistemde Belirlenmesi.}, congress name={10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={537-540} }