E. Çağlak Et Al. , "Farklı Sıcaklık Kombinasyonlarında Sous-Vide Tekniği Uygulanarak +2±1 ºC’de Depolanan Sudak Balığı (Sander lucioperca Linnaeus, 1758)’nın Kalite Değişimlerinin İncelenmesi," ARCHIVIO STORICO ITALIANO , vol.17, no.1, pp.71-81, 2017
Çağlak, E. Et Al. 2017. Farklı Sıcaklık Kombinasyonlarında Sous-Vide Tekniği Uygulanarak +2±1 ºC’de Depolanan Sudak Balığı (Sander lucioperca Linnaeus, 1758)’nın Kalite Değişimlerinin İncelenmesi. ARCHIVIO STORICO ITALIANO , vol.17, no.1 , 71-81.
Çağlak, E., Karslı, B., & Şişmanlar Altıkaya, E., (2017). Farklı Sıcaklık Kombinasyonlarında Sous-Vide Tekniği Uygulanarak +2±1 ºC’de Depolanan Sudak Balığı (Sander lucioperca Linnaeus, 1758)’nın Kalite Değişimlerinin İncelenmesi. ARCHIVIO STORICO ITALIANO , vol.17, no.1, 71-81.
Çağlak, EMRE, BARIŞ KARSLI, And Elif Şişmanlar Altıkaya. "Farklı Sıcaklık Kombinasyonlarında Sous-Vide Tekniği Uygulanarak +2±1 ºC’de Depolanan Sudak Balığı (Sander lucioperca Linnaeus, 1758)’nın Kalite Değişimlerinin İncelenmesi," ARCHIVIO STORICO ITALIANO , vol.17, no.1, 71-81, 2017
Çağlak, EMRE Et Al. "Farklı Sıcaklık Kombinasyonlarında Sous-Vide Tekniği Uygulanarak +2±1 ºC’de Depolanan Sudak Balığı (Sander lucioperca Linnaeus, 1758)’nın Kalite Değişimlerinin İncelenmesi." ARCHIVIO STORICO ITALIANO , vol.17, no.1, pp.71-81, 2017
Çağlak, E. Karslı, B. And Şişmanlar Altıkaya, E. (2017) . "Farklı Sıcaklık Kombinasyonlarında Sous-Vide Tekniği Uygulanarak +2±1 ºC’de Depolanan Sudak Balığı (Sander lucioperca Linnaeus, 1758)’nın Kalite Değişimlerinin İncelenmesi." ARCHIVIO STORICO ITALIANO , vol.17, no.1, pp.71-81.
@article{article, author={EMRE ÇAĞLAK Et Al. }, title={Farklı Sıcaklık Kombinasyonlarında Sous-Vide Tekniği Uygulanarak +2±1 ºC’de Depolanan Sudak Balığı (Sander lucioperca Linnaeus, 1758)’nın Kalite Değişimlerinin İncelenmesi}, journal={ARCHIVIO STORICO ITALIANO}, year=2017, pages={71-81} }