M. Ş. Akyıl Et Al. , "Protez kalitesi, gıda seçimi ve çiğneme güçlüğünün tam protez memnuniyetine etkisinin değerlendirilmesi," ACTA POLONIAE HISTORICA , vol.17, no.3, pp.11-18, 2007
Akyıl, M. Ş. Et Al. 2007. Protez kalitesi, gıda seçimi ve çiğneme güçlüğünün tam protez memnuniyetine etkisinin değerlendirilmesi. ACTA POLONIAE HISTORICA , vol.17, no.3 , 11-18.
Akyıl, M. Ş., Yesil Duymus, Z., Akova, T., Güngör, H., & Karaalioğlu, O. F., (2007). Protez kalitesi, gıda seçimi ve çiğneme güçlüğünün tam protez memnuniyetine etkisinin değerlendirilmesi. ACTA POLONIAE HISTORICA , vol.17, no.3, 11-18.
Akyıl, Musa Et Al. "Protez kalitesi, gıda seçimi ve çiğneme güçlüğünün tam protez memnuniyetine etkisinin değerlendirilmesi," ACTA POLONIAE HISTORICA , vol.17, no.3, 11-18, 2007
Akyıl, Musa Ş. Et Al. "Protez kalitesi, gıda seçimi ve çiğneme güçlüğünün tam protez memnuniyetine etkisinin değerlendirilmesi." ACTA POLONIAE HISTORICA , vol.17, no.3, pp.11-18, 2007
Akyıl, M. Ş. Et Al. (2007) . "Protez kalitesi, gıda seçimi ve çiğneme güçlüğünün tam protez memnuniyetine etkisinin değerlendirilmesi." ACTA POLONIAE HISTORICA , vol.17, no.3, pp.11-18.
@article{article, author={Musa Şamil Akyıl Et Al. }, title={Protez kalitesi, gıda seçimi ve çiğneme güçlüğünün tam protez memnuniyetine etkisinin değerlendirilmesi}, journal={ACTA POLONIAE HISTORICA}, year=2007, pages={11-18} }