Atıf Formatları
ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ KÜLTÜRÜNE GİRİŞ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. BAŞBAĞ Et Al. ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ KÜLTÜRÜNE GİRİŞ. Diyarbakır: Dicle Üniversitesi Basımevi2016, pp.131

BAŞBAĞ, M. Et Al. 2016. ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ KÜLTÜRÜNE GİRİŞ . Dicle Üniversitesi Basımevi, Diyarbakır.

BAŞBAĞ, M., AYDIN, A., & ÇAÇAN, E., (2016). ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ KÜLTÜRÜNE GİRİŞ . Diyarbakır: Dicle Üniversitesi Basımevi.

BAŞBAĞ, Mehmet, ALİ AYDIN, And Erdal ÇAÇAN. ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ KÜLTÜRÜNE GİRİŞ . Diyarbakır: Dicle Üniversitesi Basımevi, 2016

BAŞBAĞ, Mehmet Et Al. ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ KÜLTÜRÜNE GİRİŞ . Dicle Üniversitesi Basımevi, 2016.

BAŞBAĞ, M. AYDIN, A. And ÇAÇAN, E. (2016) ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ KÜLTÜRÜNE GİRİŞ . 1st edn. Diyarbakır: Dicle Üniversitesi Basımevi.

@book{book, author={Mehmet BAŞBAĞ Et Al. }, title={ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ KÜLTÜRÜNE GİRİŞ}, publisher={Dicle Üniversitesi Basımevi}, year={2016} }