A. Kara And E. E. Karaman, "Gastronomide Alternatif Gıda Kaynağı Olan Alglere Genel Bir Bakış ," In Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II , İstanbul: ÇİZGİ KİTABEVİ YAYINEVİ, 2022, pp.124-135.
Kara, A. And Karaman, E. E. Gastronomide Alternatif Gıda Kaynağı Olan Alglere Genel Bir Bakış . 2022. In Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II , ÇİZGİ KİTABEVİ YAYINEVİ, İstanbul, 124-135.
Kara, A., & Karaman, E. E., (2022). Gastronomide Alternatif Gıda Kaynağı Olan Alglere Genel Bir Bakış . Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II (pp.124-135), İstanbul: ÇİZGİ KİTABEVİ YAYINEVİ.
Kara, AYŞE, And Elif Esma Karaman. "Gastronomide Alternatif Gıda Kaynağı Olan Alglere Genel Bir Bakış ." In Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II , 124-135. İstanbul: ÇİZGİ KİTABEVİ YAYINEVİ, 2022
Kara, AYŞE And Karaman, Elif E. . "Gastronomide Alternatif Gıda Kaynağı Olan Alglere Genel Bir Bakış ." Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II , ÇİZGİ KİTABEVİ YAYINEVİ, 2022, pp.124-135.
Kara, A. And Karaman, E. E. (2022) "Gastronomide Alternatif Gıda Kaynağı Olan Alglere Genel Bir Bakış ", Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II . İstanbul: ÇİZGİ KİTABEVİ YAYINEVİ.
@bookchapter{bookchapter, author ={AYŞE KARA And author ={Elif Esma Karaman}, chaptertitle={Gastronomide Alternatif Gıda Kaynağı Olan Alglere Genel Bir Bakış }, booktitle={ Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II}, publisher={ÇİZGİ KİTABEVİ YAYINEVİ}, city={İstanbul},year={2022} }