Ö. TARHAN Et Al. , "GC-MS İle Fındık Ve Ceviz Türlerinin Yağ Asidi Bileşimlerinin Karşılaştırılması," XXI. Ulusal Kimya Kongresi , Malatya, Turkey, pp.52, 2007
TARHAN, Ö. Et Al. 2007. GC-MS İle Fındık Ve Ceviz Türlerinin Yağ Asidi Bileşimlerinin Karşılaştırılması. XXI. Ulusal Kimya Kongresi , (Malatya, Turkey), 52.
TARHAN, Ö., kolaylı, s., yıldız, o., yaşar, a., kara, m., & küçük, m., (2007). GC-MS İle Fındık Ve Ceviz Türlerinin Yağ Asidi Bileşimlerinin Karşılaştırılması . XXI. Ulusal Kimya Kongresi (pp.52). Malatya, Turkey
TARHAN, ÖZLEM Et Al. "GC-MS İle Fındık Ve Ceviz Türlerinin Yağ Asidi Bileşimlerinin Karşılaştırılması," XXI. Ulusal Kimya Kongresi, Malatya, Turkey, 2007
TARHAN, ÖZLEM Et Al. "GC-MS İle Fındık Ve Ceviz Türlerinin Yağ Asidi Bileşimlerinin Karşılaştırılması." XXI. Ulusal Kimya Kongresi , Malatya, Turkey, pp.52, 2007
TARHAN, Ö. Et Al. (2007) . "GC-MS İle Fındık Ve Ceviz Türlerinin Yağ Asidi Bileşimlerinin Karşılaştırılması." XXI. Ulusal Kimya Kongresi , Malatya, Turkey, p.52.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZLEM SARAL Et Al. }, title={GC-MS İle Fındık Ve Ceviz Türlerinin Yağ Asidi Bileşimlerinin Karşılaştırılması}, congress name={XXI. Ulusal Kimya Kongresi}, city={Malatya}, country={Turkey}, year={2007}, pages={52} }