Atıf Formatları
Yerel Gıda İlgileniminin Daha Fazla Ödeme Arzusuna Etkisi: Rize’de Bir Alan Araştırması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. ONAT, "Yerel Gıda İlgileniminin Daha Fazla Ödeme Arzusuna Etkisi: Rize’de Bir Alan Araştırması," Tourism and Recreation , vol.6, no.2, pp.415-426, 2024

ONAT, G. 2024. Yerel Gıda İlgileniminin Daha Fazla Ödeme Arzusuna Etkisi: Rize’de Bir Alan Araştırması. Tourism and Recreation , vol.6, no.2 , 415-426.

ONAT, G., (2024). Yerel Gıda İlgileniminin Daha Fazla Ödeme Arzusuna Etkisi: Rize’de Bir Alan Araştırması. Tourism and Recreation , vol.6, no.2, 415-426.

ONAT, GÖKHAN. "Yerel Gıda İlgileniminin Daha Fazla Ödeme Arzusuna Etkisi: Rize’de Bir Alan Araştırması," Tourism and Recreation , vol.6, no.2, 415-426, 2024

ONAT, GÖKHAN. "Yerel Gıda İlgileniminin Daha Fazla Ödeme Arzusuna Etkisi: Rize’de Bir Alan Araştırması." Tourism and Recreation , vol.6, no.2, pp.415-426, 2024

ONAT, G. (2024) . "Yerel Gıda İlgileniminin Daha Fazla Ödeme Arzusuna Etkisi: Rize’de Bir Alan Araştırması." Tourism and Recreation , vol.6, no.2, pp.415-426.

@article{article, author={GÖKHAN ONAT}, title={Yerel Gıda İlgileniminin Daha Fazla Ödeme Arzusuna Etkisi: Rize’de Bir Alan Araştırması}, journal={Tourism and Recreation}, year=2024, pages={415-426} }