G. ONAT, "Yerel Gıda İlgileniminin Daha Fazla Ödeme Arzusuna Etkisi: Rize’de Bir Alan Araştırması," Tourism and Recreation , vol.6, no.2, pp.415-426, 2024
ONAT, G. 2024. Yerel Gıda İlgileniminin Daha Fazla Ödeme Arzusuna Etkisi: Rize’de Bir Alan Araştırması. Tourism and Recreation , vol.6, no.2 , 415-426.
ONAT, G., (2024). Yerel Gıda İlgileniminin Daha Fazla Ödeme Arzusuna Etkisi: Rize’de Bir Alan Araştırması. Tourism and Recreation , vol.6, no.2, 415-426.
ONAT, GÖKHAN. "Yerel Gıda İlgileniminin Daha Fazla Ödeme Arzusuna Etkisi: Rize’de Bir Alan Araştırması," Tourism and Recreation , vol.6, no.2, 415-426, 2024
ONAT, GÖKHAN. "Yerel Gıda İlgileniminin Daha Fazla Ödeme Arzusuna Etkisi: Rize’de Bir Alan Araştırması." Tourism and Recreation , vol.6, no.2, pp.415-426, 2024
ONAT, G. (2024) . "Yerel Gıda İlgileniminin Daha Fazla Ödeme Arzusuna Etkisi: Rize’de Bir Alan Araştırması." Tourism and Recreation , vol.6, no.2, pp.415-426.
@article{article, author={GÖKHAN ONAT}, title={Yerel Gıda İlgileniminin Daha Fazla Ödeme Arzusuna Etkisi: Rize’de Bir Alan Araştırması}, journal={Tourism and Recreation}, year=2024, pages={415-426} }