Y. Karakuş Et Al. , "Yöneticilerin, Aşçıların Yetkinliklerine Yönelik Beklentilerinin Değerlendirilmesi: Nevşehir Konaklama İşletmeleri Örneği (Evaluation of the Expectations of Executives for the Competencies of the Cooks: The Case of Nevşehir Accommodation Enterprises)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, pp.299-321, 2018
Karakuş, Y. Et Al. 2018. Yöneticilerin, Aşçıların Yetkinliklerine Yönelik Beklentilerinin Değerlendirilmesi: Nevşehir Konaklama İşletmeleri Örneği (Evaluation of the Expectations of Executives for the Competencies of the Cooks: The Case of Nevşehir Accommodation Enterprises). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4 , 299-321.
Karakuş, Y., Onat, G., & Ardıç Yetiş, Ş., (2018). Yöneticilerin, Aşçıların Yetkinliklerine Yönelik Beklentilerinin Değerlendirilmesi: Nevşehir Konaklama İşletmeleri Örneği (Evaluation of the Expectations of Executives for the Competencies of the Cooks: The Case of Nevşehir Accommodation Enterprises). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, 299-321.
Karakuş, YUSUF, GÖKHAN ONAT, And Şule Ardıç Yetiş. "Yöneticilerin, Aşçıların Yetkinliklerine Yönelik Beklentilerinin Değerlendirilmesi: Nevşehir Konaklama İşletmeleri Örneği (Evaluation of the Expectations of Executives for the Competencies of the Cooks: The Case of Nevşehir Accommodation Enterprises)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, 299-321, 2018
Karakuş, YUSUF Et Al. "Yöneticilerin, Aşçıların Yetkinliklerine Yönelik Beklentilerinin Değerlendirilmesi: Nevşehir Konaklama İşletmeleri Örneği (Evaluation of the Expectations of Executives for the Competencies of the Cooks: The Case of Nevşehir Accommodation Enterprises)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, pp.299-321, 2018
Karakuş, Y. Onat, G. And Ardıç Yetiş, Ş. (2018) . "Yöneticilerin, Aşçıların Yetkinliklerine Yönelik Beklentilerinin Değerlendirilmesi: Nevşehir Konaklama İşletmeleri Örneği (Evaluation of the Expectations of Executives for the Competencies of the Cooks: The Case of Nevşehir Accommodation Enterprises)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, pp.299-321.
@article{article, author={YUSUF KARAKUŞ Et Al. }, title={Yöneticilerin, Aşçıların Yetkinliklerine Yönelik Beklentilerinin Değerlendirilmesi: Nevşehir Konaklama İşletmeleri Örneği (Evaluation of the Expectations of Executives for the Competencies of the Cooks: The Case of Nevşehir Accommodation Enterprises)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={299-321} }