Atıf Formatları
Gastronomi Turizmi Kapsamında Rize Yöresel Lezzetlerinin Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. BAŞARAN, "Gastronomi Turizmi Kapsamında Rize Yöresel Lezzetlerinin Değerlendirilmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.3, pp.135-149, 2017

BAŞARAN, B. 2017. Gastronomi Turizmi Kapsamında Rize Yöresel Lezzetlerinin Değerlendirilmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.3 , 135-149.

BAŞARAN, B., (2017). Gastronomi Turizmi Kapsamında Rize Yöresel Lezzetlerinin Değerlendirilmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.3, 135-149.

BAŞARAN, BURHAN. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Rize Yöresel Lezzetlerinin Değerlendirilmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.3, 135-149, 2017

BAŞARAN, BURHAN. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Rize Yöresel Lezzetlerinin Değerlendirilmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.3, pp.135-149, 2017

BAŞARAN, B. (2017) . "Gastronomi Turizmi Kapsamında Rize Yöresel Lezzetlerinin Değerlendirilmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.3, pp.135-149.

@article{article, author={BURHAN BAŞARAN}, title={Gastronomi Turizmi Kapsamında Rize Yöresel Lezzetlerinin Değerlendirilmesi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2017, pages={135-149} }