B. BAŞARAN, "Gastronomi Turizmi Kapsamında Rize Yöresel Lezzetlerinin Değerlendirilmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.3, pp.135-149, 2017
BAŞARAN, B. 2017. Gastronomi Turizmi Kapsamında Rize Yöresel Lezzetlerinin Değerlendirilmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.3 , 135-149.
BAŞARAN, B., (2017). Gastronomi Turizmi Kapsamında Rize Yöresel Lezzetlerinin Değerlendirilmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.3, 135-149.
BAŞARAN, BURHAN. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Rize Yöresel Lezzetlerinin Değerlendirilmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.3, 135-149, 2017
BAŞARAN, BURHAN. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Rize Yöresel Lezzetlerinin Değerlendirilmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.3, pp.135-149, 2017
BAŞARAN, B. (2017) . "Gastronomi Turizmi Kapsamında Rize Yöresel Lezzetlerinin Değerlendirilmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.3, pp.135-149.
@article{article, author={BURHAN BAŞARAN}, title={Gastronomi Turizmi Kapsamında Rize Yöresel Lezzetlerinin Değerlendirilmesi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2017, pages={135-149} }