Y. KARAKUŞ And G. ONAT, "ALTERNATİF TURİZM TÜRÜ OLARAK ÇAY TURİZMİ: RİZE DESTİNASYONU POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ," In Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III , Konya: Çizgi Kitapevi, 2024, pp.134-142.
KARAKUŞ, Y. And ONAT, G. ALTERNATİF TURİZM TÜRÜ OLARAK ÇAY TURİZMİ: RİZE DESTİNASYONU POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ. 2024. In Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III , Çizgi Kitapevi, Konya, 134-142.
KARAKUŞ, Y., & ONAT, G., (2024). ALTERNATİF TURİZM TÜRÜ OLARAK ÇAY TURİZMİ: RİZE DESTİNASYONU POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ. Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III (pp.134-142), Konya: Çizgi Kitapevi.
KARAKUŞ, YUSUF, And GÖKHAN ONAT. "ALTERNATİF TURİZM TÜRÜ OLARAK ÇAY TURİZMİ: RİZE DESTİNASYONU POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ." In Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III , 134-142. Konya: Çizgi Kitapevi, 2024
KARAKUŞ, YUSUF And ONAT, GÖKHAN. "ALTERNATİF TURİZM TÜRÜ OLARAK ÇAY TURİZMİ: RİZE DESTİNASYONU POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ." Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III , Çizgi Kitapevi, 2024, pp.134-142.
KARAKUŞ, Y. And ONAT, G. (2024) "ALTERNATİF TURİZM TÜRÜ OLARAK ÇAY TURİZMİ: RİZE DESTİNASYONU POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ", Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III . Konya: Çizgi Kitapevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={YUSUF KARAKUŞ And author ={GÖKHAN ONAT}, chaptertitle={ALTERNATİF TURİZM TÜRÜ OLARAK ÇAY TURİZMİ: RİZE DESTİNASYONU POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ}, booktitle={ Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III}, publisher={Çizgi Kitapevi}, city={Konya},year={2024} }