H. ARIMAN KARABULUT And İ. YANDI, "Su Ürünlerindeki Omega-3 Yağ Asitlerinin Önemi ve Sağlık Üzerine Etkisi," XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu 01-04 Eylül 2005, Çanakkale. Ege Üniv., Su Ürünleri Dergisi , vol.23, pp.339-342, 2006
ARIMAN KARABULUT, H. And YANDI, İ. 2006. Su Ürünlerindeki Omega-3 Yağ Asitlerinin Önemi ve Sağlık Üzerine Etkisi. XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu 01-04 Eylül 2005, Çanakkale. Ege Üniv., Su Ürünleri Dergisi , vol.23 , 339-342.
ARIMAN KARABULUT, H., & YANDI, İ., (2006). Su Ürünlerindeki Omega-3 Yağ Asitlerinin Önemi ve Sağlık Üzerine Etkisi. XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu 01-04 Eylül 2005, Çanakkale. Ege Üniv., Su Ürünleri Dergisi , vol.23, 339-342.
ARIMAN KARABULUT, HURİYE, And İLHAN YANDI. "Su Ürünlerindeki Omega-3 Yağ Asitlerinin Önemi ve Sağlık Üzerine Etkisi," XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu 01-04 Eylül 2005, Çanakkale. Ege Üniv., Su Ürünleri Dergisi , vol.23, 339-342, 2006
ARIMAN KARABULUT, HURİYE A. And YANDI, İLHAN. "Su Ürünlerindeki Omega-3 Yağ Asitlerinin Önemi ve Sağlık Üzerine Etkisi." XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu 01-04 Eylül 2005, Çanakkale. Ege Üniv., Su Ürünleri Dergisi , vol.23, pp.339-342, 2006
ARIMAN KARABULUT, H. And YANDI, İ. (2006) . "Su Ürünlerindeki Omega-3 Yağ Asitlerinin Önemi ve Sağlık Üzerine Etkisi." XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu 01-04 Eylül 2005, Çanakkale. Ege Üniv., Su Ürünleri Dergisi , vol.23, pp.339-342.
@article{article, author={HURİYE ARIMAN KARABULUT And author={İLHAN YANDI}, title={Su Ürünlerindeki Omega-3 Yağ Asitlerinin Önemi ve Sağlık Üzerine Etkisi}, journal={XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu 01-04 Eylül 2005, Çanakkale. Ege Üniv., Su Ürünleri Dergisi}, year=2006, pages={339-342} }