Atıf Formatları
Erzincan Üzümünün Eritrosit Lipit Peroksidasyonuna Etkisinin Zaman ve Doza Bağlı İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. A. UYDU Et Al. , "Erzincan Üzümünün Eritrosit Lipit Peroksidasyonuna Etkisinin Zaman ve Doza Bağlı İncelenmesi," XX. Ulusal Biyokimya Kongresi , vol.33, Nevşehir, Turkey, pp.123-124, 2008

UYDU, H. A. Et Al. 2008. Erzincan Üzümünün Eritrosit Lipit Peroksidasyonuna Etkisinin Zaman ve Doza Bağlı İncelenmesi. XX. Ulusal Biyokimya Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 123-124.

UYDU, H. A., EKİNCİ, A. P., ATAK, M., KARALİ, N., & TOP, C., (2008). Erzincan Üzümünün Eritrosit Lipit Peroksidasyonuna Etkisinin Zaman ve Doza Bağlı İncelenmesi . XX. Ulusal Biyokimya Kongresi (pp.123-124). Nevşehir, Turkey

UYDU, HÜSEYİN Et Al. "Erzincan Üzümünün Eritrosit Lipit Peroksidasyonuna Etkisinin Zaman ve Doza Bağlı İncelenmesi," XX. Ulusal Biyokimya Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2008

UYDU, HÜSEYİN A. Et Al. "Erzincan Üzümünün Eritrosit Lipit Peroksidasyonuna Etkisinin Zaman ve Doza Bağlı İncelenmesi." XX. Ulusal Biyokimya Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.123-124, 2008

UYDU, H. A. Et Al. (2008) . "Erzincan Üzümünün Eritrosit Lipit Peroksidasyonuna Etkisinin Zaman ve Doza Bağlı İncelenmesi." XX. Ulusal Biyokimya Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.123-124.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN AVNİ UYDU Et Al. }, title={Erzincan Üzümünün Eritrosit Lipit Peroksidasyonuna Etkisinin Zaman ve Doza Bağlı İncelenmesi}, congress name={XX. Ulusal Biyokimya Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2008}, pages={123-124} }