Atıf Formatları
YENİLEBİLİR BÖCEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ VE MUTFAKTA KULLANIMI
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. ONAT, "YENİLEBİLİR BÖCEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ VE MUTFAKTA KULLANIMI," KARADENIZ 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES , Bartın, Turkey, pp.63, 2024

ONAT, G. 2024. YENİLEBİLİR BÖCEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ VE MUTFAKTA KULLANIMI. KARADENIZ 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES , (Bartın, Turkey), 63.

ONAT, G., (2024). YENİLEBİLİR BÖCEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ VE MUTFAKTA KULLANIMI . KARADENIZ 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES (pp.63). Bartın, Turkey

ONAT, GÖKHAN. "YENİLEBİLİR BÖCEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ VE MUTFAKTA KULLANIMI," KARADENIZ 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Bartın, Turkey, 2024

ONAT, GÖKHAN. "YENİLEBİLİR BÖCEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ VE MUTFAKTA KULLANIMI." KARADENIZ 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES , Bartın, Turkey, pp.63, 2024

ONAT, G. (2024) . "YENİLEBİLİR BÖCEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ VE MUTFAKTA KULLANIMI." KARADENIZ 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES , Bartın, Turkey, p.63.

@conferencepaper{conferencepaper, author={GÖKHAN ONAT}, title={YENİLEBİLİR BÖCEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ VE MUTFAKTA KULLANIMI}, congress name={KARADENIZ 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES}, city={Bartın}, country={Turkey}, year={2024}, pages={63} }