C. Terzi Et Al. , "Çay atığı külü ve öğütülmüş yüksek fırın cüruflu harçların basınç dayanımları," The International Online Engineering and Natural Sciences Conference (IOCENS'21) , vol.1, Gümüşhane, Turkey, pp.44, 2021
Terzi, C. Et Al. 2021. Çay atığı külü ve öğütülmüş yüksek fırın cüruflu harçların basınç dayanımları. The International Online Engineering and Natural Sciences Conference (IOCENS'21) , (Gümüşhane, Turkey), 44.
Terzi, C., Kütük, S., & Kütük, T., (2021). Çay atığı külü ve öğütülmüş yüksek fırın cüruflu harçların basınç dayanımları . The International Online Engineering and Natural Sciences Conference (IOCENS'21) (pp.44). Gümüşhane, Turkey
Terzi, CEMALETTİN, SEZAİ KÜTÜK, And TUBA KÜTÜK. "Çay atığı külü ve öğütülmüş yüksek fırın cüruflu harçların basınç dayanımları," The International Online Engineering and Natural Sciences Conference (IOCENS'21), Gümüşhane, Turkey, 2021
Terzi, CEMALETTİN Et Al. "Çay atığı külü ve öğütülmüş yüksek fırın cüruflu harçların basınç dayanımları." The International Online Engineering and Natural Sciences Conference (IOCENS'21) , Gümüşhane, Turkey, pp.44, 2021
Terzi, C. Kütük, S. And Kütük, T. (2021) . "Çay atığı külü ve öğütülmüş yüksek fırın cüruflu harçların basınç dayanımları." The International Online Engineering and Natural Sciences Conference (IOCENS'21) , Gümüşhane, Turkey, p.44.
@conferencepaper{conferencepaper, author={CEMALETTİN TERZİ Et Al. }, title={Çay atığı külü ve öğütülmüş yüksek fırın cüruflu harçların basınç dayanımları}, congress name={The International Online Engineering and Natural Sciences Conference (IOCENS'21)}, city={Gümüşhane}, country={Turkey}, year={2021}, pages={44} }