Atıf Formatları
Çay atığı külü ve öğütülmüş yüksek fırın cüruflu harçların basınç dayanımları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

C. Terzi Et Al. , "Çay atığı külü ve öğütülmüş yüksek fırın cüruflu harçların basınç dayanımları," The International Online Engineering and Natural Sciences Conference (IOCENS'21) , vol.1, Gümüşhane, Turkey, pp.44, 2021

Terzi, C. Et Al. 2021. Çay atığı külü ve öğütülmüş yüksek fırın cüruflu harçların basınç dayanımları. The International Online Engineering and Natural Sciences Conference (IOCENS'21) , (Gümüşhane, Turkey), 44.

Terzi, C., Kütük, S., & Kütük, T., (2021). Çay atığı külü ve öğütülmüş yüksek fırın cüruflu harçların basınç dayanımları . The International Online Engineering and Natural Sciences Conference (IOCENS'21) (pp.44). Gümüşhane, Turkey

Terzi, CEMALETTİN, SEZAİ KÜTÜK, And TUBA KÜTÜK. "Çay atığı külü ve öğütülmüş yüksek fırın cüruflu harçların basınç dayanımları," The International Online Engineering and Natural Sciences Conference (IOCENS'21), Gümüşhane, Turkey, 2021

Terzi, CEMALETTİN Et Al. "Çay atığı külü ve öğütülmüş yüksek fırın cüruflu harçların basınç dayanımları." The International Online Engineering and Natural Sciences Conference (IOCENS'21) , Gümüşhane, Turkey, pp.44, 2021

Terzi, C. Kütük, S. And Kütük, T. (2021) . "Çay atığı külü ve öğütülmüş yüksek fırın cüruflu harçların basınç dayanımları." The International Online Engineering and Natural Sciences Conference (IOCENS'21) , Gümüşhane, Turkey, p.44.

@conferencepaper{conferencepaper, author={CEMALETTİN TERZİ Et Al. }, title={Çay atığı külü ve öğütülmüş yüksek fırın cüruflu harçların basınç dayanımları}, congress name={The International Online Engineering and Natural Sciences Conference (IOCENS'21)}, city={Gümüşhane}, country={Turkey}, year={2021}, pages={44} }