B. A. Saklı And G. Onat, "TÜRKİYE’DE ÇAY BİTKİSİ (CAMELLIA SINENSIS) İLE YAPILAN VE PATENT ALMIŞ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ," In Gastronomi Turizmi Araştırmaları 1 , Ankara: Detay Yayıncılık, 2024, pp.399-408.
Saklı, B. A. And Onat, G. TÜRKİYE’DE ÇAY BİTKİSİ (CAMELLIA SINENSIS) İLE YAPILAN VE PATENT ALMIŞ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ. 2024. In Gastronomi Turizmi Araştırmaları 1 , Detay Yayıncılık, Ankara, 399-408.
Saklı, B. A., & Onat, G., (2024). TÜRKİYE’DE ÇAY BİTKİSİ (CAMELLIA SINENSIS) İLE YAPILAN VE PATENT ALMIŞ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ. Gastronomi Turizmi Araştırmaları 1 (pp.399-408), Ankara: Detay Yayıncılık.
Saklı, BURCU, And GÖKHAN ONAT. "TÜRKİYE’DE ÇAY BİTKİSİ (CAMELLIA SINENSIS) İLE YAPILAN VE PATENT ALMIŞ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ." In Gastronomi Turizmi Araştırmaları 1 , 399-408. Ankara: Detay Yayıncılık, 2024
Saklı, BURCU A. And Onat, GÖKHAN. "TÜRKİYE’DE ÇAY BİTKİSİ (CAMELLIA SINENSIS) İLE YAPILAN VE PATENT ALMIŞ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ." Gastronomi Turizmi Araştırmaları 1 , Detay Yayıncılık, 2024, pp.399-408.
Saklı, B. A. And Onat, G. (2024) "TÜRKİYE’DE ÇAY BİTKİSİ (CAMELLIA SINENSIS) İLE YAPILAN VE PATENT ALMIŞ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ", Gastronomi Turizmi Araştırmaları 1 . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={BURCU AYŞENUR SAKLI And author ={GÖKHAN ONAT}, chaptertitle={TÜRKİYE’DE ÇAY BİTKİSİ (CAMELLIA SINENSIS) İLE YAPILAN VE PATENT ALMIŞ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ}, booktitle={ Gastronomi Turizmi Araştırmaları 1}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2024} }