Atıf Formatları
Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. Okcu Et Al. , "Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim," Bahçe , vol.46, no.46, pp.89-96, 2017

Okcu, Z. Et Al. 2017. Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim. Bahçe , vol.46, no.46 , 89-96.

Okcu, Z., Kerse, S., & Yavuz Abanoz, Y., (2017). Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim. Bahçe , vol.46, no.46, 89-96.

Okcu, Zühal, Sevgi Kerse, And YASEMİN YAVUZ ABANOZ. "Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim," Bahçe , vol.46, no.46, 89-96, 2017

Okcu, Zühal Et Al. "Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim." Bahçe , vol.46, no.46, pp.89-96, 2017

Okcu, Z. Kerse, S. And Yavuz Abanoz, Y. (2017) . "Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim." Bahçe , vol.46, no.46, pp.89-96.

@article{article, author={Zühal Okcu Et Al. }, title={Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim}, journal={Bahçe}, year=2017, pages={89-96} }