H. A. UYDU Et Al. , "Çay ve Atıklarına Ait Antioksidan Etkilerinin H2O2 Aracılı Eritrosit Lipit Peroksidasyonunun İncelenmesi," XXI. Ulusal Biyokimya Kongresi , Turkey, 2009
UYDU, H. A. Et Al. 2009. Çay ve Atıklarına Ait Antioksidan Etkilerinin H2O2 Aracılı Eritrosit Lipit Peroksidasyonunun İncelenmesi. XXI. Ulusal Biyokimya Kongresi , (Turkey).
UYDU, H. A., DEMİR, A., ATAK, M., & tekiner, n., (2009). Çay ve Atıklarına Ait Antioksidan Etkilerinin H2O2 Aracılı Eritrosit Lipit Peroksidasyonunun İncelenmesi . XXI. Ulusal Biyokimya Kongresi, Turkey
UYDU, HÜSEYİN Et Al. "Çay ve Atıklarına Ait Antioksidan Etkilerinin H2O2 Aracılı Eritrosit Lipit Peroksidasyonunun İncelenmesi," XXI. Ulusal Biyokimya Kongresi, Turkey, 2009
UYDU, HÜSEYİN A. Et Al. "Çay ve Atıklarına Ait Antioksidan Etkilerinin H2O2 Aracılı Eritrosit Lipit Peroksidasyonunun İncelenmesi." XXI. Ulusal Biyokimya Kongresi , Turkey, 2009
UYDU, H. A. Et Al. (2009) . "Çay ve Atıklarına Ait Antioksidan Etkilerinin H2O2 Aracılı Eritrosit Lipit Peroksidasyonunun İncelenmesi." XXI. Ulusal Biyokimya Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN AVNİ UYDU Et Al. }, title={Çay ve Atıklarına Ait Antioksidan Etkilerinin H2O2 Aracılı Eritrosit Lipit Peroksidasyonunun İncelenmesi}, congress name={XXI. Ulusal Biyokimya Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2009}}