A. A. Gürdal Et Al. , "Doğal Antioksidan Kaynağı Olarak Hurma ve Karayemiş Çekirdeklerinin Değerlendirilmesi," 2. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019) , Ankara, Turkey, pp.656, 2019
Gürdal, A. A. Et Al. 2019. Doğal Antioksidan Kaynağı Olarak Hurma ve Karayemiş Çekirdeklerinin Değerlendirilmesi. 2. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019) , (Ankara, Turkey), 656.
Gürdal, A. A., KARA, B., & ÇAĞLAK, E., (2019). Doğal Antioksidan Kaynağı Olarak Hurma ve Karayemiş Çekirdeklerinin Değerlendirilmesi . 2. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019) (pp.656). Ankara, Turkey
Gürdal, Aydın, BÜŞRA KARA, And EMRE ÇAĞLAK. "Doğal Antioksidan Kaynağı Olarak Hurma ve Karayemiş Çekirdeklerinin Değerlendirilmesi," 2. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019), Ankara, Turkey, 2019
Gürdal, Aydın A. Et Al. "Doğal Antioksidan Kaynağı Olarak Hurma ve Karayemiş Çekirdeklerinin Değerlendirilmesi." 2. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019) , Ankara, Turkey, pp.656, 2019
Gürdal, A. A. KARA, B. And ÇAĞLAK, E. (2019) . "Doğal Antioksidan Kaynağı Olarak Hurma ve Karayemiş Çekirdeklerinin Değerlendirilmesi." 2. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019) , Ankara, Turkey, p.656.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Aydın Aytaç Gürdal Et Al. }, title={Doğal Antioksidan Kaynağı Olarak Hurma ve Karayemiş Çekirdeklerinin Değerlendirilmesi}, congress name={2. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019)}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2019}, pages={656} }