Atıf Formatları
Çilekte Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Mikroorganizma Uygulamalarının Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. KOÇ Et Al. , "Çilekte Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Mikroorganizma Uygulamalarının Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi," Ulusal Tarım Kongresi , Turkey, 2015

KOÇ, A. Et Al. 2015. Çilekte Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Mikroorganizma Uygulamalarının Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi. Ulusal Tarım Kongresi , (Turkey).

KOÇ, A., BALCI, G., ERTÜRK, Y., KELES, H., & BAKOĞLU, N., (2015). Çilekte Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Mikroorganizma Uygulamalarının Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi . Ulusal Tarım Kongresi, Turkey

KOÇ, AYSEN Et Al. "Çilekte Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Mikroorganizma Uygulamalarının Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi," Ulusal Tarım Kongresi, Turkey, 2015

KOÇ, AYSEN Et Al. "Çilekte Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Mikroorganizma Uygulamalarının Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi." Ulusal Tarım Kongresi , Turkey, 2015

KOÇ, A. Et Al. (2015) . "Çilekte Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Mikroorganizma Uygulamalarının Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi." Ulusal Tarım Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={AYSEN KOÇ Et Al. }, title={Çilekte Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Mikroorganizma Uygulamalarının Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi}, congress name={Ulusal Tarım Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}