A. G. KAHRAMAN And A. S. Sönmezdağ, "‘’Osmanlı Mutfak Kültüründe Balık Tüketimi ve Dolma Zeytin Turşusunun Kırsal Turizm Gastronomisine Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma’’," Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.10, no.1, pp.20-26, 2017
KAHRAMAN, A. G. And Sönmezdağ, A. S. 2017. ‘’Osmanlı Mutfak Kültüründe Balık Tüketimi ve Dolma Zeytin Turşusunun Kırsal Turizm Gastronomisine Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma’’. Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.10, no.1 , 20-26.
KAHRAMAN, A. G., & Sönmezdağ, A. S., (2017). ‘’Osmanlı Mutfak Kültüründe Balık Tüketimi ve Dolma Zeytin Turşusunun Kırsal Turizm Gastronomisine Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma’’. Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.10, no.1, 20-26.
KAHRAMAN, AYŞE, And Ahmet Salih Sönmezdağ. "‘’Osmanlı Mutfak Kültüründe Balık Tüketimi ve Dolma Zeytin Turşusunun Kırsal Turizm Gastronomisine Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma’’," Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.10, no.1, 20-26, 2017
KAHRAMAN, AYŞE G. And Sönmezdağ, Ahmet S. . "‘’Osmanlı Mutfak Kültüründe Balık Tüketimi ve Dolma Zeytin Turşusunun Kırsal Turizm Gastronomisine Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma’’." Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.10, no.1, pp.20-26, 2017
KAHRAMAN, A. G. And Sönmezdağ, A. S. (2017) . "‘’Osmanlı Mutfak Kültüründe Balık Tüketimi ve Dolma Zeytin Turşusunun Kırsal Turizm Gastronomisine Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma’’." Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.10, no.1, pp.20-26.
@article{article, author={AYŞE GÜLNİHAL KAHRAMAN And author={Ahmet Salih Sönmezdağ}, title={‘’Osmanlı Mutfak Kültüründe Balık Tüketimi ve Dolma Zeytin Turşusunun Kırsal Turizm Gastronomisine Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma’’}, journal={Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi}, year=2017, pages={20-26} }