Atıf Formatları
‘’Osmanlı Mutfak Kültüründe Balık Tüketimi ve Dolma Zeytin Turşusunun Kırsal Turizm Gastronomisine Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma’’
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. G. KAHRAMAN And A. S. Sönmezdağ, "‘’Osmanlı Mutfak Kültüründe Balık Tüketimi ve Dolma Zeytin Turşusunun Kırsal Turizm Gastronomisine Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma’’," Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.10, no.1, pp.20-26, 2017

KAHRAMAN, A. G. And Sönmezdağ, A. S. 2017. ‘’Osmanlı Mutfak Kültüründe Balık Tüketimi ve Dolma Zeytin Turşusunun Kırsal Turizm Gastronomisine Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma’’. Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.10, no.1 , 20-26.

KAHRAMAN, A. G., & Sönmezdağ, A. S., (2017). ‘’Osmanlı Mutfak Kültüründe Balık Tüketimi ve Dolma Zeytin Turşusunun Kırsal Turizm Gastronomisine Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma’’. Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.10, no.1, 20-26.

KAHRAMAN, AYŞE, And Ahmet Salih Sönmezdağ. "‘’Osmanlı Mutfak Kültüründe Balık Tüketimi ve Dolma Zeytin Turşusunun Kırsal Turizm Gastronomisine Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma’’," Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.10, no.1, 20-26, 2017

KAHRAMAN, AYŞE G. And Sönmezdağ, Ahmet S. . "‘’Osmanlı Mutfak Kültüründe Balık Tüketimi ve Dolma Zeytin Turşusunun Kırsal Turizm Gastronomisine Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma’’." Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.10, no.1, pp.20-26, 2017

KAHRAMAN, A. G. And Sönmezdağ, A. S. (2017) . "‘’Osmanlı Mutfak Kültüründe Balık Tüketimi ve Dolma Zeytin Turşusunun Kırsal Turizm Gastronomisine Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma’’." Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.10, no.1, pp.20-26.

@article{article, author={AYŞE GÜLNİHAL ALTIN And author={Ahmet Salih Sönmezdağ}, title={‘’Osmanlı Mutfak Kültüründe Balık Tüketimi ve Dolma Zeytin Turşusunun Kırsal Turizm Gastronomisine Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma’’}, journal={Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi}, year=2017, pages={20-26} }