Y. Şavşatlı Et Al. , "Organik Çay Tarımında Budama Yaşı ve Diurnal Varyabilitenin Çay(Camellia sinensis (L.) O. Kuntz) Yapraklarının Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.6, no.2, pp.163-168, 2018
Şavşatlı, Y. Et Al. 2018. Organik Çay Tarımında Budama Yaşı ve Diurnal Varyabilitenin Çay(Camellia sinensis (L.) O. Kuntz) Yapraklarının Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.6, no.2 , 163-168.
Şavşatlı, Y., Özcan, A., Çatal, M. İ., Yurteri, E., & Seyis, F., (2018). Organik Çay Tarımında Budama Yaşı ve Diurnal Varyabilitenin Çay(Camellia sinensis (L.) O. Kuntz) Yapraklarının Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.6, no.2, 163-168.
Şavşatlı, YUSUF Et Al. "Organik Çay Tarımında Budama Yaşı ve Diurnal Varyabilitenin Çay(Camellia sinensis (L.) O. Kuntz) Yapraklarının Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.6, no.2, 163-168, 2018
Şavşatlı, YUSUF Et Al. "Organik Çay Tarımında Budama Yaşı ve Diurnal Varyabilitenin Çay(Camellia sinensis (L.) O. Kuntz) Yapraklarının Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.6, no.2, pp.163-168, 2018
Şavşatlı, Y. Et Al. (2018) . "Organik Çay Tarımında Budama Yaşı ve Diurnal Varyabilitenin Çay(Camellia sinensis (L.) O. Kuntz) Yapraklarının Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.6, no.2, pp.163-168.
@article{article, author={YUSUF ŞAVŞATLI Et Al. }, title={Organik Çay Tarımında Budama Yaşı ve Diurnal Varyabilitenin Çay(Camellia sinensis (L.) O. Kuntz) Yapraklarının Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=2018, pages={163-168} }