M. İ. ÇATAL Et Al. , "TIBBİ BİTKİLERİN ORGANİK GÜBRE OLARAKKULLANIM İMKÂNLARI," Doğu Karadeniz II. Organik Tarım Kongresi , Rize, Turkey, 2015
ÇATAL, M. İ. Et Al. 2015. TIBBİ BİTKİLERİN ORGANİK GÜBRE OLARAKKULLANIM İMKÂNLARI. Doğu Karadeniz II. Organik Tarım Kongresi , (Rize, Turkey).
ÇATAL, M. İ., ÖZCAN, A., ŞAVŞATLI, Y., & SEYİS, F., (2015). TIBBİ BİTKİLERİN ORGANİK GÜBRE OLARAKKULLANIM İMKÂNLARI . Doğu Karadeniz II. Organik Tarım Kongresi, Rize, Turkey
ÇATAL, MUHAMMED Et Al. "TIBBİ BİTKİLERİN ORGANİK GÜBRE OLARAKKULLANIM İMKÂNLARI," Doğu Karadeniz II. Organik Tarım Kongresi, Rize, Turkey, 2015
ÇATAL, MUHAMMED İ. Et Al. "TIBBİ BİTKİLERİN ORGANİK GÜBRE OLARAKKULLANIM İMKÂNLARI." Doğu Karadeniz II. Organik Tarım Kongresi , Rize, Turkey, 2015
ÇATAL, M. İ. Et Al. (2015) . "TIBBİ BİTKİLERİN ORGANİK GÜBRE OLARAKKULLANIM İMKÂNLARI." Doğu Karadeniz II. Organik Tarım Kongresi , Rize, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUHAMMED İKBAL ÇATAL Et Al. }, title={TIBBİ BİTKİLERİN ORGANİK GÜBRE OLARAKKULLANIM İMKÂNLARI}, congress name={Doğu Karadeniz II. Organik Tarım Kongresi}, city={Rize}, country={Turkey}, year={2015}}