Atıf Formatları
Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı ile Tuzlanmış Havuz Balığının Carasius carasius Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ÇAĞLAK Et Al. , "Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı ile Tuzlanmış Havuz Balığının Carasius carasius Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma," 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (Makale olarak yayınlandı) , Antalya, Turkey, 2011

ÇAĞLAK, E. Et Al. 2011. Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı ile Tuzlanmış Havuz Balığının Carasius carasius Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma. 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (Makale olarak yayınlandı) , (Antalya, Turkey).

ÇAĞLAK, E., KARSLI, B., ŞİŞMANLAR ALTIKAYA, E., KORAL, S., & ÇAĞLAK, S., (2011). Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı ile Tuzlanmış Havuz Balığının Carasius carasius Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma . 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (Makale olarak yayınlandı), Antalya, Turkey

ÇAĞLAK, EMRE Et Al. "Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı ile Tuzlanmış Havuz Balığının Carasius carasius Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma," 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (Makale olarak yayınlandı), Antalya, Turkey, 2011

ÇAĞLAK, EMRE Et Al. "Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı ile Tuzlanmış Havuz Balığının Carasius carasius Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma." 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (Makale olarak yayınlandı) , Antalya, Turkey, 2011

ÇAĞLAK, E. Et Al. (2011) . "Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı ile Tuzlanmış Havuz Balığının Carasius carasius Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma." 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (Makale olarak yayınlandı) , Antalya, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={EMRE ÇAĞLAK Et Al. }, title={Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı ile Tuzlanmış Havuz Balığının Carasius carasius Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma}, congress name={16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (Makale olarak yayınlandı)}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2011}}