Atıf Formatları
Siyah Ve Yeşil Çay İle Atıklarının Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ATAK Et Al. , "Siyah Ve Yeşil Çay İle Atıklarının Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması.," 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , Adana, Turkey, pp.153, 2011

ATAK, M. Et Al. 2011. Siyah Ve Yeşil Çay İle Atıklarının Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması.. 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , (Adana, Turkey), 153.

ATAK, M., DEMİR, A., EKİNCİ, A. P., & UYDU, H. A., (2011). Siyah Ve Yeşil Çay İle Atıklarının Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması. . 23. Ulusal Biyokimya Kongresi (pp.153). Adana, Turkey

ATAK, MEHTAP Et Al. "Siyah Ve Yeşil Çay İle Atıklarının Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması.," 23. Ulusal Biyokimya Kongresi, Adana, Turkey, 2011

ATAK, MEHTAP Et Al. "Siyah Ve Yeşil Çay İle Atıklarının Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması.." 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , Adana, Turkey, pp.153, 2011

ATAK, M. Et Al. (2011) . "Siyah Ve Yeşil Çay İle Atıklarının Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması.." 23. Ulusal Biyokimya Kongresi , Adana, Turkey, p.153.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHTAP ATAK Et Al. }, title={Siyah Ve Yeşil Çay İle Atıklarının Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması.}, congress name={23. Ulusal Biyokimya Kongresi}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2011}, pages={153} }