H. ARIMAN KARABULUT, "Midye Kültürü," In Genel Su Ürünleri ve Kültür Balıkçılığının Temel Esasları , Erzurum: Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları, 2000, pp.252-255.
ARIMAN KARABULUT, H. Midye Kültürü. 2000. In Genel Su Ürünleri ve Kültür Balıkçılığının Temel Esasları , Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları, Erzurum, 252-255.
ARIMAN KARABULUT, H., (2000). Midye Kültürü. Genel Su Ürünleri ve Kültür Balıkçılığının Temel Esasları (pp.252-255), Erzurum: Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları.
ARIMAN KARABULUT, HURİYE. "Midye Kültürü." In Genel Su Ürünleri ve Kültür Balıkçılığının Temel Esasları , 252-255. Erzurum: Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları, 2000
ARIMAN KARABULUT, HURİYE A. . "Midye Kültürü." Genel Su Ürünleri ve Kültür Balıkçılığının Temel Esasları , Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları, 2000, pp.252-255.
ARIMAN KARABULUT, H. (2000) "Midye Kültürü", Genel Su Ürünleri ve Kültür Balıkçılığının Temel Esasları . Erzurum: Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={HURİYE ARIMAN KARABULUT}, chaptertitle={Midye Kültürü}, booktitle={ Genel Su Ürünleri ve Kültür Balıkçılığının Temel Esasları}, publisher={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları}, city={Erzurum},year={2000} }