Atıf Formatları
Alanin Aminotransferaz Düzeyleri ve Monosit Sayısı Primer Perkutan Koroner Girişim ile Başarılı TIMI-3 Koroner Akım Sağlanan ST Yükselmeli Miyokard İnfarktüsünde 30 Günlük Sonuçları Bağımsız Olarak Öngörür.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. ERDOĞAN Et Al. , "Alanin Aminotransferaz Düzeyleri ve Monosit Sayısı Primer Perkutan Koroner Girişim ile Başarılı TIMI-3 Koroner Akım Sağlanan ST Yükselmeli Miyokard İnfarktüsünde 30 Günlük Sonuçları Bağımsız Olarak Öngörür.," Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi , vol.1, no.1, pp.29-34, 2014

ERDOĞAN, T. Et Al. 2014. Alanin Aminotransferaz Düzeyleri ve Monosit Sayısı Primer Perkutan Koroner Girişim ile Başarılı TIMI-3 Koroner Akım Sağlanan ST Yükselmeli Miyokard İnfarktüsünde 30 Günlük Sonuçları Bağımsız Olarak Öngörür.. Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi , vol.1, no.1 , 29-34.

ERDOĞAN, T., ÇETİN, M., KOCAMAN, S. A., DURAKOĞLUGİL, M. E., ÇANGA, A., ÇİÇEK, Y., ... AKGÜL, Ö.(2014). Alanin Aminotransferaz Düzeyleri ve Monosit Sayısı Primer Perkutan Koroner Girişim ile Başarılı TIMI-3 Koroner Akım Sağlanan ST Yükselmeli Miyokard İnfarktüsünde 30 Günlük Sonuçları Bağımsız Olarak Öngörür.. Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi , vol.1, no.1, 29-34.

ERDOĞAN, TURAN Et Al. "Alanin Aminotransferaz Düzeyleri ve Monosit Sayısı Primer Perkutan Koroner Girişim ile Başarılı TIMI-3 Koroner Akım Sağlanan ST Yükselmeli Miyokard İnfarktüsünde 30 Günlük Sonuçları Bağımsız Olarak Öngörür.," Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi , vol.1, no.1, 29-34, 2014

ERDOĞAN, TURAN Et Al. "Alanin Aminotransferaz Düzeyleri ve Monosit Sayısı Primer Perkutan Koroner Girişim ile Başarılı TIMI-3 Koroner Akım Sağlanan ST Yükselmeli Miyokard İnfarktüsünde 30 Günlük Sonuçları Bağımsız Olarak Öngörür.." Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi , vol.1, no.1, pp.29-34, 2014

ERDOĞAN, T. Et Al. (2014) . "Alanin Aminotransferaz Düzeyleri ve Monosit Sayısı Primer Perkutan Koroner Girişim ile Başarılı TIMI-3 Koroner Akım Sağlanan ST Yükselmeli Miyokard İnfarktüsünde 30 Günlük Sonuçları Bağımsız Olarak Öngörür.." Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi , vol.1, no.1, pp.29-34.

@article{article, author={TURAN ERDOĞAN Et Al. }, title={Alanin Aminotransferaz Düzeyleri ve Monosit Sayısı Primer Perkutan Koroner Girişim ile Başarılı TIMI-3 Koroner Akım Sağlanan ST Yükselmeli Miyokard İnfarktüsünde 30 Günlük Sonuçları Bağımsız Olarak Öngörür.}, journal={Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi}, year=2014, pages={29-34} }